| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Dame vs. Prave žene u Humor forumu; Dame vs. Prave žene Dame - Ako slučajno presolite jelo dok se kuha, ubacite jedan oguljeni krumpir i on će upiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Veteran | Dame vs. Prave žene Dame vs. Prave žene Dame - Ako slučajno presolite jelo dok se kuha, ubacite jedan oguljeni krumpir i on će upiti višak soli za automatski fix-me-up Prave žene - Ako presolite jelo dok kuhate, to je vraški loše. Molim ponavljajte za mnom moto Pravih žena: "Ja sam to skuhala i ti ćeš to jesti i ne zanima me koliko je loš okus". Dame - Lijek za glavobolju: Uzmite limun, prepolovite na pola i utrljajte u čelo. Pulsiranje će nestati. Prave žene - Uzmite limun, pomješajte s tekilom, ohladite i popijte. Možda ćete još uvijek imati glavobolju, ali koga je to briga! Drmnite još jednu tekilu. Dame - Na dno korneta stavite mali marshmallow da bi spriječili curenje sladoleda. Prave žene - Jednostavno isišite sladoled odozdo - za-boga-miloga-. Ionako vjerojatno sjedite guzicom na kauču s podignutim nogama. Dame - Da bi spriječili klijanje krumpira, ubacite jednu jabuku u vreću s krumprima. Prave žene - Kupite kutiju gotovog krumpir - pirea i nećete morati brinuti o krumpiru kojemu rastu noge i ruke. Dame - Kada recept za kolače zahtijeva pobrašnjivanje kalupa, upotrijebite malo suhe smjese za kolač pa neće biti bijelih tragova s vanjske strane kolača. Prave žene - Idite u pekarnu/slastičarnicu - oni će čak i dekorirati kučkinog sina za vas. Dame - Premažite izmućeni bjelanjak preko korice pite prije pečenja da bi ste dobili prekrasan sjajni finish. Prave žene - Upute na gotovim zamrznutim pitama ne uljučuju premazivanje bjelanjaka, prema tome to ne radite. Dame - Ako imate problema s otvaranjem staklenki, pokušajte upotrijebiti gumene rukavice za pranje suđa. One onemogućavaju proklizavanje stiska i čine otvaranje staklenki lakšim. Prave žene - Idite pitati jako ZGODNOG susjeda da to napravi za vas. I na kraju, najvažnije.... Dame - Ne bacajte ostatke vina. Zamrznite u kockice leda za buduću upotrebu u saftovima i gulašima. Prave žene - Ostaci vina??!
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Dame vs. Prave žene ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dame vs. Prave žene jooooj ovo zadnje... ![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.