| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Definicije braka u Humor forumu; Crkvena definicija: Brak je religijski cin u kojem dobijamo jednog razapetog vise i jednu djevicu manje Pravna: Brak je dozivotna ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Definicije braka Crkvena definicija: Brak je religijski cin u kojem dobijamo jednog razapetog vise i jednu djevicu manje Pravna: Brak je dozivotna robija u kojem osudjeni moze biti oslobodjen samo zbog loseg vladanja Zivotna: Nijedna zena ne dobije ono cemu se nada i ni jedan covjek se ne nada onom sto dobije Matematicka: Suma gnjavaze, oduzimanje slobode, mnozenje odgovornosti, dijeljenje love Ponderalna: Najbrzi nacin da se udebljas Vojna: Jedini rat u kojem spavamo sa neprijateljem Filozofska : Brak je mjesto gdje se uzajamno dijele i rjesavaju problemi koje, doduse, ne bismo ni imali da nismo ozenjeni Prije: 2 puta dnevno Poslije: 2 puta mjesecno Prije: ti me ostavljas bez daha Poslije: ti me gusis Prije: ne prestaj... Poslije: ne pocinji Prije: groznica subotom uvecer Poslije: nogomet srijedom uvecer Prije: pitam se sta bi radio bez nje Poslije: pitam se sta radim s njom Prije: eroticno Poslije: neuroticno Prije: jucer smo ono radili na kaucu Poslije: jucer sam pobjegao od nje i spavao na kaucu
__________________ "So many gods, so many creeds; So many paths that wind and wind, While just the art of being kind Is all the sad world needs." |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 89
![]() | Re: Definicije braka Sala ili ne al ima u svemu po malo istine ![]() Evo za one koji su u braku,ja nisam vise al mi je super ono pod 4 i 12 ![]() Brak 1. Imaš dva izbora u životu: možeš ostati neudana i osjećati se jadno ili se udati i poželjeti da si mrtva. 2. Na nekoj cocktail partiji jedna žena reče drugoj: Pa ti nosiš svoj vjenčani prsten na krivom prstu? Da, jer sam se udala za krivog čovjeka. 3. Neka žena uplati oglas u novinama: Tražim muža Idući dan stigne joj stotinjak pisama. U svima je pisalo:Možeš dobiti moga 4. Kad ti neka druga žena otme muža, nema bolje osvete nego da joj ga prepustiš. 5. Život žene je nepotpun dok se ne uda. Poslije toga je dokrajčen. 6. Klinac pita oca: Koliko košta ženidba? Otac: Ne znam, sine. Još i sad plaćam. 7. Sin pita oca: Je li istina da u nekim dijelovima Afrike muškarac ne pozna ženu sve dok je ne oženi? Otac: Tako ti je, sine moj, u svim zemljama. 8. Neka je žena govorila: Nisam znala za pravu sreću sve dok se nisam udala, a tada je bilo prekasno. 9. Brak je trijumf mašte i inteligencije. Ako hoćeš da ti suprug pažljivo sluša svaku riječ koju kažeš, pričaj u snu. 10. Muž govori prijatelju: Moja je žena anđeo! Drugi: Blago tebi, moja je još živa. 11. Žene neće nikad biti ravnopravne s muškarcima sve dok ne iziđu na ulicu ćelave i s pivskom trbušinom a da su pritom i dalje uvjerene da se dopadaju suprotnom spolu. 12. Ljubav je kao šah - uvijek te zajaše neki konj dok osvajaš kralja!!!
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:24.