| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Dječji biseri… u Humor forumu; Moj nećak neki dan - A jel se može umrijeti od dosade? Genetika... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,581
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji biseri… Moj nećak neki dan - A jel se može umrijeti od dosade? ![]() Genetika ![]()
__________________ Za V.P. : Zašto ti nisi sišao sa vlaka kada sam ja sišla sa vlaka? |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,695
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji biseri… Citat:
![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| charolastra | Re: Dječji biseri… ne može
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #16 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-12-07 Lokacija: Černobil Godina: 24
Poruka: 2,851
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji biseri… iako lik nije djete,nisam htio otvarati novu temu -neki dan smo ja i frend pričali o mobitelima(uspoređivali smo n95 i k850i)i on je rekao da k850i ima duplo bolju kameru od n95 samo zato što sony prodaje svoje cybershot fotiće ericssonu, a nokia mora raditi svoje kamere. |
| | |
| | #17 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,343
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Dječji biseri… Brat i ja smo danas pojeli cijelu teglu marmelade. Veceras cemo dobiti ili proljev ili batine! Ne razumijem zasto se mama toliko ljuti sto sam razbio vazu. Ionako je vaza bila kineska, a ne nasa! U televizoru rade mali ljudi, a u radiju njihova djeca! Baka nam je otisla na onaj svijet. Sad i mi imamo nekog u inozemstvu! Pogodili smo loptom susjedovu zenu. Sad nam je susjed glavni sponzor. Nasoj susjedici mama gleda u salicu, a tata u noge! Moja sestra je opet polozila razred odlicnim uspjehom - sve same petice. Ona to meni namjerno radi! Ujna Mica je opet u drugom stanju. Njoj je drugo stanje u stvari prvo! Mami i tati danas je godisnjica braka. To svi znamo osim tate. Kad se mama i tata zakljucaju u spavacu sobu ja u narednih sat vremena mogu raditi sto hocu. Sto ja volim taj seks! Pitao sam tatu zbog cega on brije bradu a mama noge. On kaze da se svako brije onde gde ga ljudi gledaju. ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: biseri, djecji |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:52.