| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi ekstra zaključci, nema što... u Humor forumu; > >>> Bolje biti aktivan danas nego radioaktivan sutra. > >>> > >>> Bolje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-11-05
Poruka: 39
![]() | ekstra zaključci, nema što... > >>> Bolje biti aktivan danas nego radioaktivan sutra. > >>> > >>> Bolje sam sa sobom nego sam bez sobe! > >>> > >>> Ko zeli da ostavi cigarete i alkohol neka ih ostavi kod mene. > >>> > >>> Imam 30 godina i jos nemam djevojku. Ne da mi zena. > >>> > >>> Ples je samo uspravan izraz za vodoravnu zelju. > >>> > >>> Poruka za ne zaposlene: 3, 12, 24, 26, 33, 36 i dopunski broj 8 > >>> Vjerujes li u ljubav na prvi pogled ili zelis da jos jednom prodjem ispred tebe? > >>> > >>> Nasmijesi se! To je druga najljepsa stvar koju znas napravit sa > >>> svojim usnama. > >>> > >>> Sta rade pilici u kafani? Piju piju piju piju... > >>> > >>> Sta je bolje od Red Bula? Red sunke, red sira... > >>> > >>> Nikad me neces prevariti kao sto je tebe priroda. > >>> > >>> > >>> MUSKARCI IMAJU PROBLEM ZA SVAKO RJESENJE!!! > >>> > >>> Ja ti nisam muskarac za jednu noc. Meni je dosta i jedan sat. > >>> > >>> Nemoj da mislis da bih ja s tobom samo u krevet. I kuhinjski sto bi bio dobar. > >>> > >>> Mene ne zanima novac i slava. Zanima me samo novac. > >>> > >>> JA NISAM DEBELA - JA SAM ZENA I PO.
__________________ >>Sve to dođe na svoje... odavno pravila znam... :fly |
| | |
![]() |
| Tagovi: ekstra, nema, zakljucci |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 01:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.