| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Europski kogres transplatologa u Humor forumu; EUROPSKI KONGRES TRANSPLANTOLOGA Predstavnik britanskih liječnika izvještava: Našli smo čovjeka bez kralježnice, presadili smo mu kralježnicu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Europski kogres transplatologa EUROPSKI KONGRES TRANSPLANTOLOGA Predstavnik britanskih liječnika izvještava: Našli smo čovjeka bez kralježnice, presadili smo mu kralježnicu I sada, nakon samo tjedan dana provedenih u bolnici, a zahvaljujući otkrićima britanskih znanstvenika, taj se čovjek odlično osjeća, već je vani I traži posao. Predstavnik francuskih liječnika izvještava: Ah, u Francuskoj smo učinili puno značajniju stvar! Uzeli smo čovjeka koji nije imao jedno plućno krilo, presadili smo mu plućno krilo, I nakon samo tri dana on se odlično osjeća , već je vani I traži posao! Predstavnik talijanskih liječnika izvještava: Mi smo uzeli dva pacijenta bez srca, presadili smo svakom od njih polovicu zdravog srca, I nakon samo dva dana, obojica se odlično osjećaju I već su vani I traže posao. Predstavnik hrvatskih liječnika izvještava: Nas ipak ne može nitko stići. Mi smo uzeli tri čovjeka apsolutno bez mozga, postavili smo ih na čelo države I u rekordnom roku već je više od pola stanovništva vani I traži posao!!!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb/Dubrava
Poruka: 2,679
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Europski kogres transplatologa Tragikomicno..
__________________ So there I was. Within the sobriety of the immortals. A semblance of supernatural winds passing through, The garden sighs, flowers die. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:01.