| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Formular za zaposlenje u Vladi CG u Humor forumu; Ime i Prezime Titula: ________________ Ime: __________ Prezime:___________ Čin u vojsci (zaokruži jedan) Admiral General Pukovnik Srodstvo sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Formular za zaposlenje u Vladi CG Ime i Prezime Titula: ________________ Ime: __________ Prezime:___________ Čin u vojsci (zaokruži jedan) Admiral General Pukovnik Srodstvo sa Kraljem Nikolom brat od strica brat od tetke brat od ujaka Broj Njegoševih slika koje posjedujete broj:______ Dimenzije: _______ Đedova titula (zaokruži jednu): Vladika Serdar Vojvoda Adresa: Adresa u Crnoj Gori: Ulica:__________ Grad:___________ Adresa (1) u Srbiji Ulica:__________ Grad:___________ Adresa (2) u Srbiji: Ulica:__________ Grad:___________ Titula za koju aplicirate (zaokruži bilo koju izuzev predsjednik): Predsjednik (rezervisano za Mila Djukanovića) Podpredsjednik Ministar Premijer Savjetnik predsjednika Savjetnik podpredsjednika Ambasador u Americi Ambasador u Rusiji Odeljenje u kome biste željeli da radite: Odmor i zabava Medalje i vojne počasti Poezija Planiranje državnih praznika Kontrola crne berze Pisanje govora Očuvanje Njegoševe zaostavštine Spavanje Koliko ste sati na raspolaganju u toku sedmice: 30 20 10 Manje od 10 Obrazovanje: Doktor nauka Magistar nauka Ostalo (obrazložiti):_______________ Radno iskustvo: Vrlo malo Bez iskustva Radio u Vladi Srbije, SRJ ili SFRJ Kako biste najbolje opisali svoju radnu etiku (zaokruži jedno): Radio sam malo, ali me je bilo briga kako Nikada nijesam radio, ali sam zainteresovan da naučim Imam svoj privatni biznis u duvanskoj industriji Šta mislite o ovom formularu? Super, uspio sam da malo odspavam između pitanja Odličan,dobio sam medalju za popunjavanje ove forme za manje od jednog sata Dobar, popio sam pet kafa između pitanj Loš, zaboljela me je glava jer su pitanja teška Užasan, za vrijeme Tita nije bilo ovih upitnika
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Veteran | Re: Formular za zaposlenje u Vladi CG ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Formular za zaposlenje u Vladi CG Zanimljiva ideja ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Formular za zaposlenje u Vladi CG Titula: gospodin ![]() Ime: Ja Prezime: Osobno Čin u vojsci (zaokruži jedan) Admiral X General Pukovnik Srodstvo sa Kraljem Nikolom brat od strica brat od tetke brat od ujaka X Broj Njegoševih slika koje posjedujete broj: 6 Dimenzije: 3 X 3 cm - za novčanik Đedova titula (zaokruži jednu): Vladika Serdar Vojvoda X Adresa: Utajena BB Adresa u Crnoj Gori: Unovn xy Adresa (1) u Srbiji / Ulica:_____/_____ Grad:______/_____ Adresa (2) u Srbiji:/ Ulica:____/______ Grad:____/_______ Titula za koju aplicirate (zaokruži bilo koju izuzev predsjednik): Predsjednik (rezervisano za Mila Djukanovića) Podpredsjednik X Ministar X Premijer X Savjetnik predsjednika X Savjetnik podpredsjednika X Ambasador u Americi X Ambasador u Rusiji X Odeljenje u kome biste željeli da radite: Odmor i zabava X Medalje i vojne počasti Poezija Planiranje državnih praznika X Kontrola crne berze Pisanje govora Očuvanje Njegoševe zaostavštine Spavanje Koliko ste sati na raspolaganju u toku sedmice: 30 20 10 Manje od 10 X Obrazovanje: Doktor nauka Magistar nauka Ostalo (obrazložiti): neobrazovan Radno iskustvo: Vrlo malo Bez iskustva Radio u Vladi Srbije, SRJ ili SFRJ X Kako biste najbolje opisali svoju radnu etiku (zaokruži jedno): Radio sam malo, ali me je bilo briga kako X Nikada nijesam radio, ali sam zainteresovan da naučim Imam svoj privatni biznis u duvanskoj industriji Šta mislite o ovom formularu? Super, uspio sam da malo odspavam između pitanja Odličan,dobio sam medalju za popunjavanje ove forme za manje od jednog sata X Dobar, popio sam pet kafa između pitanj Loš, zaboljela me je glava jer su pitanja teška Užasan, za vrijeme Tita nije bilo ovih upitnika |
| | |
![]() |
| Tagovi: formular, vladi, zaposlenje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:33.