| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi frajer koji voli lignje u Humor forumu; preneseno sa hr.rec.humor.best..... > Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | frajer koji voli lignje preneseno sa hr.rec.humor.best..... > Ne znan tocno odakle da pocnen. Iman 28 godina i u sritnoj san vezi > vec godinu i po. Sexualni zivot nam je odlican, samo sta meni nesto > fali ili bolje rec iman veliku zelju probat sa curon jednu stvar. > Naime ovako, u mladjim danima san volija eksperimentirat drkajuci pa > san tako jedanput proba penetrirat u unutrasnjost lignje. Gura san ga > u unutrasnjost lignje rukon stiskajuci ulaz u lignju kako bi odrza > stimulativni stisak. Od onda san posta ovisan o tome. > > Uvik san volija drkat, a nisan prestaja ni u vezama. Koji put bi nakon > sta bi svrsija u lignju je opra, ispeka i izija. Tako san jedanput > mojoj curi jos na pocetku veze za veceru ispeka lignje u koje san > svrsija. Nisan ih opra. Totalno me napalilo sta ih je pojila i > pofalila njihov okus. Posli te vecere zavrsili smo u krevetu iako je > ona imala menstruaciju. Sve je islo kako triba dok ona nije pocela > prigovarat da mi penis vonja na ribu. > Naravno > da san ga opra nakon igranja s lignjon, ali taj vonj je ipak osta. > Zasmetalo > me sta mi je prigovorila za miris pa san joj odbrusija da to njena > menstruacija vonja na ribu. Znan da je to bilo glupo, ali u tom > trenutku mi se parilo ka prikladan nacin da se izvucen. Nismo se > posexali do kraja jer se ona naljutila. To je bilo davno, a od onda > san pazija da nema mirisa po lignji kad se sexamo. Brisa san penis > vlaznin higijenskin maramicama koje san kupija u DM-u. > > Ono radi cega pisen sve ovo je moja zelja da koristin lignju i u sexu. > Jako > me napaljuje ideja da penetriran u svoju curu s lignjon navucenon na > penis (ka sta je inace navucen goldun) i da ju tako jeben dok me > krakovi od lignje (koji naravno ostanu izvan vagine) triskaju po > testisima. Jos me vise privlaci ista ta koncepcija samo u analnom sexu > (analni smo imali desetak puta i oboje gustamo u tome). > > E pa sad kad imate uvid u situaciju, da konacno iznesen problem. Kako > da predlozin curi sve to? Inace imamo jako dobru komunikaciju, sve > jedno drugome govorimo i osin ovoga neman nikakvih tajni pred njom. > Razmislja san da stavin lignju ispod kreveta pa je usrid sexa nataknen > i tako udjen u curu, ali mislin da bi joj to bija sok. Ipak je triba > pripremit na vizitu jedne morske zivotinje njenin genitalijama. E pa > sad slusan savjete kako da joj objasnin, tj. predlozin ovo. Konstantno > razmisljan o tome i sta vise mislin o tome to mi je normalni seks sa > curon sve nezanimljiviji. > Pomozite. |
| | |
![]() |
| Tagovi: frajer, koji, lignje, voli |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 22:20 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 27-10-05 00:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:28.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje