| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Fuck in bosnia u Humor forumu; ja skpro umro nakon sto sam ga procito tj. ja skoro umrem nakon svakog, al nije bitno --------------- Dosao Mujo s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Fuck in bosnia ja skpro umro nakon sto sam ga procito tj. ja skoro umrem nakon svakog, al nije bitno ![]() --------------- Dosao Mujo s Fatom u London. Uzeli taxi do hotela i buduci da je voznja duze trajala, taksist se rasprica. - "Where are you from?"- upita on. - "We are from Bosnia."- odgovori Mujo - "Sta kaze?"- pita Fata. - "Pitao me odakle smo i ja mu odgovorio da smo iz Bosne!"-odgovori Mujo. Nakon nekog vremena upita taksist ponovo: - "And where do you live in Bosnia?" - "We live in Sarajevo."- odgovori Mujo. - "Sta kaze?"- pita Fata. - "Pitao me gdje u Bosni zivimo i ja mu rekao u Sarajevu!" - odgovori Mujo. - "Oh, my god, in Sarajevo I had the worst fuck in my life!"- rece taksist. - "Sta kaze?"- upita Fata radoznalo. - "Kaze da te pozna!"- odgovori Mujo. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 19-07-04
Poruka: 431
![]() | Re: yo Citat:
Ma ovaj jarac, angažirali su dva glumca koji će glumit Muju i Hasu i to će izać na DVD-u. Bile su neke vesti na RTL-u.
__________________ De je bačva, tu je pipa, ko sumnja, nek popipa. Nemre se cenit roba, ak se ne proba | |
| | |
![]() |
| Tagovi: bosnia, fuck |
« dsl i valentinovo
|
Clubberalc »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:31.

tj. ja skoro umrem nakon svakog, al nije bitno