| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi hitler i židovi u Humor forumu; toliko je dobar da mora ići zasebno Ulovili Zidovi konacno Hitlera, i posto su ipak oni kulturna religija, odlucili mu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | hitler i židovi toliko je dobar da mora ići zasebno Ulovili Zidovi konacno Hitlera, i posto su ipak oni kulturna religija, odlucili mu ispunit zelju prije smaknuca. Hitler, zacudo, odlucio da ga prije smrti prekrste na zidovsku vjeru. Naravno to nikom nije bilo jasno, on ko je klao zidove sad je zagovornik njihove vjere. I sad, krvnik prije smaknuca odluci ipak upita Hitlera: - "Cek, koji je tebi kurac, cijeli zivot si bio nacist, pa zasto si sad postao zidov. Mislim, ja te ionako moram smaknuti, bez obzira na tvoje pokajanje." A Hitler se samo nasmjesi i kaze: - "Ma koje pokajanje seljacino glupa! Kad me ubijes, bit ce jedan smrdljivi zidov manje na ovoj Zemlji!" |
| | |
| | #3 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: hitler i židovi Lol :rofl
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: hitler i židovi Dođe Hitler u logor i kaže: "onaj koji skoči u vis za svaki metar dat ću mu kilo kruha! dođe prvi židov i skoči 1 metar i dobije kilo kruha. dođe drugi židov i skoči dva metra i dobije 2 kile kruha. zamisli se Mujo i ode i on skakat i preskoči 5 metara kad će Hitler: "Brzo, streljajte ga ovaj može preskočit zid."
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
![]() |
| Tagovi: hitler, zidovi |
« Trebate vulkanizera?
|
bakice »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |