| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi informacije,izvolite u Humor forumu; šta mislite kakvih se oni sranja naslušaju,pa to za nepovjerovat Stranka 72 stranka:"alo, policija ovdi, ajd ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | informacije,izvolite šta mislite kakvih se oni sranja naslušaju,pa to za nepovjerovat Stranka 72 stranka:"alo, policija ovdi, ajd der ti men rec po ovom broju jenu adresu, jel mere?" operater:"može, samo recite" stranka:"0038516730456" operater:"taj broj nije prijavljen!" stranka:"nije još al ja ću ga prijavit, neg rec ti men, odakle je taj, adresu reko sam!" operater:"ali mi vam imamo samo one adrese na koje imamo i broj telefona, ovaj vaš nije prijavljen!" stranka:"ajd ti mater svoju zajebaji, koda ja neznam da je to tajni broj ,svi tajni brojevi počinju sa 00385,jel tako, nisam ja džabeske 13 godina policajac!" operater:"ma ne..taj broj vam je pozivni broj za hrvatsku, a ne tajni broj!" stranka:"a jesi, uporan, mora da si srbin, oni su ko pirika, što ih više plijeviš, to oni više rastu! znači ja ne mogu od tebe dobit adrese, makar i službeno pito?" operater:"ma možete, al ne za ovaj broj, pošto ga u terminalu nema!" stranka:"eto, vidiš da je tajni broj! možeš ti mene mazat kolko oš, al nisam ja tolko blesav! daj onda taj terminirani broj, pa ću se ja već snać!" stranka 82 = URNEBES!!!!!!!!! stranka starica, galami iz sveg glasa)"dajte mi broj od dežurnog "hep-a,ovod, elektroprimorje" operater:"zapišite broj:330100" stranka:"335103" operater:"ne, nego 330100" stranka:"aha,331001" operater:"ma ne, gospođo, ja ću vam govorit broj po broj..zapišite "3" stranka:"3" operater:"onda opet 3" stranka:"opet tri" operater:"pa onda "nula" stranka:"onda nula" operater:" pa onda jedan" stranka:"onda sedam" operater:"ne, ne, nego jedan...jedan" stranka:"aha, jedan" operater."jeste zapisali "jedan"..jel možemo dalje'" stranka:"opet "jedan" operater:"ma ne gospođo, ne opet "jedan" stranka:"aha, znači ne "jedan" nego opet "sedam" operater:"gospođo, izbrišite taj "jedan" i "izbrišite taj "sedam" stranka:"sve izbrišem?" operater:"ne nego taj "jedan" i taj "sedam"..to vam je krivo" stranka:"aha, izbrišem "jedan" i "sedam" operater:"da ali ostavite onaj "jedan" od prije stranka:"sad ostavim "jedan" operater:"ajde mi sad pročitajte sve što ste dosad zapisali" stranka."sve..evo..330...1.." operater:"e, odlično..jel sad možemo dalje?" stranka:"može dalje" operater:"dobro. dalje vam ide "nula" stranka:"nula" operater:"i onda još jednom "nula" stranka:"nula" operater:"dajte sad pročitajte još jednom cijeli broj, da vidim dal je dobro" stranka:"sad izbrišem cijeli broj jer nije dobro" operater:"ne. ne nemojte brisat ništa..samo mi pročitajte to što ste sad zapisali" stranka:"aha,33017100" operater:"ma ne tako..nego 330100 jedna jedinica i jedna sedmica su vam viška...." stranka:"još jednom sedmica.." operater:"ma ne...samo šest brojeva gospođo..pa nema u rijeci,,sedam ili više brojeva..samo šest brojeva..330100..." stranka:"sad još šest brojeva..." operater."ma ne ,samo izbrišite ovo "jedan" i "sedam" u sredini" stranka:"još "jedan" u sredini..." operater:"mila mati, smiluj mi se...gospođo...nemojte ništa više dodavat..da li me razumijete" stranka:"da..ništa više dodavat..hvala bili ste vrlo ljubezni..doviđenja" operater:"?" stranka 67 stranka:"pazite sad dobro, ako se ja sad spustim na benzinsku, a ona bude zatvorena, onda sam džabe išo, jel tako?" stranka 65 stranka:"alo, policija ovdi, recite mi ko ima ovaj broj registarskih tablica..." operater:"ali mi vam nemamo takvih podataka.." stranka:"a kako znaš da nemaš, kad ti nisam nit stigo pročitat broj! strpi se i nemoj me prekidat!" stranka 63 stranka:"pa pet puta već ponavljam, oću Mesića broj, lično njega ,a ne taj jebeni ured precenika ove usrane lopovske države! to je pet kuna telefona već, mater vam jebem! dajte mi broj, il vam slijedi otkaz, ako vam ja tamo dođem!" operater:"ali na taj broj bi vas trebali prespojit..." stranka:"ma prespoji ti sebi mater, lopove udbaški, sad si gotov kad ti ja gore dođem, kosti ću ti polomit, a onda ću ti jebat ženu!" stranka 58 stranka:"kenjaj" operater:"oprostite ,nisam razumio ,molim vas ponovite?" stranka:"pa kenjaj" operater:"ne razumijem, što vi trebate?" stranka:"pa, kenjaj baki, čoveče!!!" operater:"zar vam je to ime i prezime osobe???" stranka:"pa kolko puta da ponavljam ti lopove, to je čovek, dabome, u Zagreb tu...." operater:"dobro, pomozite mi, da li znate kako se to piše..ili koje je prvo slovo.." stranka:"pa šta bre, radiš tu ako neznaš prvo slovo".. operater:"a da nije sa "Q..." stranka:"ma napiši, ja ne znam da pišem...ti si tu da pišeš, lopove..." operater:" evo..to bi moralo biti ovo: qennaj bakky" stranka:"pa već ti pola sata govorim kenjaj baki čoveče, ode mi kartica, sad ću ga kurac više zvat....!!!
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: informacije,izvolite koji kriplići ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: informacije,izvolite Lol hehe
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: informacije,izvolite Citat:
: : : Umro sam, čovječe Gdje ganađe? : : :
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
![]() |
| Tagovi: informacije, izvolite |
« Punica
|
Erotska poezija? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:45.