| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi informacije,izvolite u Humor forumu; - Dajte mi službu koja izbacuje ljude i stvari iz stana. - Dajte mi neku željeznariju koja reže na metar. - Ž... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: informacije,izvolite - Dajte mi službu koja izbacuje ljude i stvari iz stana. - Dajte mi neku željeznariju koja reže na metar. - Žena mi je oprala radnu knjižicu s trapericama, možete mi reći šta ću ja sad s tim? - Trebam jednu poljoprivrednu informaciju, gdje mogu nabavit minerale, znate, imam problema. - Gdje postoji umjetna stijena za penjanje? - Tko u gradu iznajmljuje manje avione, tako do 10 sjedala? - Dobar dan. Trebam tepih 5 na 4 za dnevni boravak, dajte mi broj. - Molim vas koliko ima kilometara od Zagreba do Milana, kad se ide, ovako, malo boljim autom. - Gdje se nalaze III Struge, trebam kupit lož ulje, idem s tramvajem. - Molim vas broj od pozivnog broja za broj 224-333 - Kak se zvala ona mršava sportašica, ona je bila dugo prva, znate možda na koju mislim? - Dobar dan! Ja sam nekad radila u Ilici, gdje su sada moji papiri? - Kad vam ide jutarnji za Zurich? - Kad se vraća sat radi posla? - Tko prodaje plastične poklopce za tegle u Vukovarskoj? - Dobar dan! Kod mene u kvartu ima plakat na kojem su jakne, onako više drap, gdje se to može kupit? - Gdje se nalazi ulica Pokojnoga (misli Pokornoga), veliju ljudi da je kod Kvatrića. - Imate vi broj telefona Privredne banke u Pentagonu u Ilici? (misli na Oktogon) - Dajte mi hrvatsku ambasadu u Zagrebu
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
![]() |
| Tagovi: informacije, izvolite |
« Punica
|
Erotska poezija? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.