| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Informatičke Kratice u Humor forumu; Korisne fraze za lakše snalaženje po našoj prijateljskoj zemlji Iraku Akbar khali-kili haftir lotfan. -Hvala vam š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Informatičke Kratice Korisne fraze za lakše snalaženje po našoj prijateljskoj zemlji Iraku Akbar khali-kili haftir lotfan. -Hvala vam što ste mi pokazali vašu prekrasnu automatsku pušku. Fekr gabul cardan davat peah gush divar. -Sa oduševljenjem prihvacam vaš prijedlog da legnem na pod sa rukama na glavi i raširenim nogama. Shoameh fem tomamoeh oeg gofteh bandeh. -Sasvim se slažem sa svime što mislite ili ste ikada rekli u svom životu. Auto arraregh davatem mano sepaheh-hast. -Zaista je izuzetno ljubazno od vas što ste mi dopustili da putujem u prtljažniku vašeg automobila. Fashal-eh tzpehman na daget mano goftam cheeshazeh mohema rajabehkesvaremhman. -Ako cete mi uslišati moju skromu molbu da ne povrijediti moje genitalije sa zadovoljstvom cu vam obecati da cu vam uslugu vratiti putem prestavljanja vaše preplijepe zemlje u javnosti. Khrel, japaheh maneh va jayeh amerikahey. -Ja cu vam reci imena i adrese mnogih americkih špijuna koji putuju kao reporteri. Balli, Balli, Balli. -Kako god vi kažete. Tikeh nuneh ba ob khrelleh bezorg va khrube boyast in begeram. -Voda ima odlican okus a i mrvice koje ste mi dali su zaista carobne, morate mi dati recept. |
| | |
![]() |
| Tagovi: informaticke, kratice |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:29.