| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Istiniti razlozi nezgoda u Humor forumu; # Vraćajući se kući, ušao sam u pogrešno dvorište, i udario u drvo koje nemam. # Drugi auto je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Administrator | Istiniti razlozi nezgoda # Vraćajući se kući, ušao sam u pogrešno dvorište, i udario u drvo koje nemam. # Drugi auto je udario u moj, ne dajući nikakvo upozorenje o svojim namjerama. # Mislio sam da je prozor od auta otvoren, ali sam shvatio da nije kada sam gurnuo glavu kroz njega. # Sudario sam se sa parkiranim kamionom, koji je dolazio iz drugog pravca. # Kamion je prošao u kroz moj vjetrobran, pravo u lice moje žene. # Pješak me udario, i podvuk'o mi se pod auto. # Taj tip je bio po cijeloj cesti. Morao sam skrenuti nekoliko puta prije nego što sam ga lupio. # Počeo sam se klizati po cesti, bacio pogled na punicu, i sletio preko nasipa. # Pokušavao sam ubiti muhu, kad sam udario u stup. # Četrdeset godina sam vozio, kad sam zaspao za volanom, i doživio nesreću. # Dok sam prilazio raskrižju, znak se iznenada pojavio na mjestu gdje nikad prije nije bio. Zato nisam uspio zakočiti na vrijeme i izbjeći nesreću. # Da ne bih udario odbojnik auta ispred mene, pokosio sam pješaka. # Moj auto je bio legalno parkiran, kad je krenuo unatrag, i udario u susjedni auto. # Nevidljivi auto je došao niotkuda, udario moj auto i nestao. # Rekao sam policiji da nisam ozlijeđen, ali kad sam skinuo kapu, uvidio sam da imam frakturu lubanje. # Bio sam siguran da starkelja nikad ne bi ni stigao na drugu stranu, kad sam ga udario. # Pješak nije znao na koju stranu da bježi, pa sam ga zgazio. # Vidio sam starijeg gospodina usporenih pokreta i tužnog izraza lica, kako se odbija od haube mog automobila. # Neposredan uzrok nesreće je bio mali čovjek, u malim kolima, ali sa velikim ustima. # Ispao sam iz auta dok je sletao sa puta. Kasnije me je u jarku našao neki pas lutalica. # Stup mi se brzo približavao. Pokušao sam skrenuti s njegove putanje, kada me je udario. |
| | |
![]() |
| Tagovi: istiniti, nezgoda, razlozi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:57.