| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi izreke u Humor forumu; Zar ti moram stalno sto puta ponavljati? - reče centimetar metru. -------------------------------------------------------------------------------- Kad javna kuća časti, gosti NAJEBU! -------------------------------------------------------------------------------- Odnos između čekića i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | izreke Zar ti moram stalno sto puta ponavljati? - reče centimetar metru. -------------------------------------------------------------------------------- Kad javna kuća časti, gosti NAJEBU! -------------------------------------------------------------------------------- Odnos između čekića i eksera je BOLI GLAVA! -------------------------------------------------------------------------------- Muhe su najbolji novinari - odmah otkriju kad nešto zasmrdi. -------------------------------------------------------------------------------- Da, ja sam pijan... ali ti si ružan. Ali sutra ću ja biti trijezan!!! -------------------------------------------------------------------------------- Paradoks: Prijatelj moga prijatelja je moj prijatelj. Prijatelj moje prijateljice je moj neprijatelj. -------------------------------------------------------------------------------- Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti! -------------------------------------------------------------------------------- Vozite oprezno. Nemojte ubiti dijete - sačekajte učitelja. -------------------------------------------------------------------------------- Milijunti put ti kažem - prestani pretjerivati. -------------------------------------------------------------------------------- 100 000 lemmingsa ne može biti u krivu. -------------------------------------------------------------------------------- Zemlja je ravna - godište 1492 -------------------------------------------------------------------------------- Jedini način da bi izbjegli greške je steći iskustvo. Jedini način da bi stekli iskustvo... je činiti greške. -------------------------------------------------------------------------------- Da nema mojih grešaka, bio bi savršen. -------------------------------------------------------------------------------- Sačuvajte drveće - pojedite dabra. -------------------------------------------------------------------------------- Borba za mir je kao jebanje za nevinost. -------------------------------------------------------------------------------- Ako se učimo na svojim pogreškama, ja se fantastično educiram. -------------------------------------------------------------------------------- Vraćam se odmah - Godot -------------------------------------------------------------------------------- Sterilnost je nasljedna. -------------------------------------------------------------------------------- Tko pod drugim jamu kopa fizički je radnik. -------------------------------------------------------------------------------- Oko za oko, četkica za zube -------------------------------------------------------------------------------- Masturbacija je seks s najvoljenijom osobom! -------------------------------------------------------------------------------- Alkohol je čovjekov najveći neprijatelj. Samo kukavice bježe od neprijatelja. -------------------------------------------------------------------------------- Život je bolest koja se prenosi seksom! -------------------------------------------------------------------------------- Samoubojica proba poginuti. Djevica gine da proba. -------------------------------------------------------------------------------- Sličnost između seksa i revolucije je u tome što oba slučaja stradaju nevini. -------------------------------------------------------------------------------- Sve je dobro kad se vani svrši! -------------------------------------------------------------------------------- Sin liči na oca - genetski faktor. Na susjeda - utjecaj sredine. -------------------------------------------------------------------------------- Društvo je žena. Ima svoje periode. -------------------------------------------------------------------------------- Neki piju od radosti, neki od tuge, a neki od jutra. -------------------------------------------------------------------------------- Čuvajte drveće - na njima su živjeli naši preci. -------------------------------------------------------------------------------- Volite život kao ženu; lijep je iako je i glup. -------------------------------------------------------------------------------- Tko pod drugim jamu kopa nos... -------------------------------------------------------------------------------- Kome opanci tom i jerry... -------------------------------------------------------------------------------- Čitaj kako čitaš, piši kako pišeš. -------------------------------------------------------------------------------- Bolje vrabac u ruci nego Frankfurt na Majni. -------------------------------------------------------------------------------- Tko se mača laća lakukaracha. -------------------------------------------------------------------------------- Jebeš mater svakome, al' veresije nikome. -------------------------------------------------------------------------------- Jedite govna! 60.000.000.000 muha valjda zna što radi! -------------------------------------------------------------------------------- Bolje izgubiti trenutak u životu, nego izgubiti život u trenutku. -------------------------------------------------------------------------------- Obaram ljude sa nogu - Strojnica -------------------------------------------------------------------------------- Zašto se kola uvijek slome na meni? - Bandera -------------------------------------------------------------------------------- Tri najljepše stvari na svetu su piće prije i cigareta poslije. -------------------------------------------------------------------------------- Poslovica o feferonima: Kako jedeš tako ćeš i srati. -------------------------------------------------------------------------------- Potrčao je u susret tramvaju. Tramvaj ga nije prepoznao! -------------------------------------------------------------------------------- Policajci su kao prostitutke. Stoje na uglu, a obitelj se srami. -------------------------------------------------------------------------------- Prodajemo STRADIVARIJEVU violinu. Novu! -------------------------------------------------------------------------------- Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. -------------------------------------------------------------------------------- 'Ko se posljednji smije ... najsporije misli. -------------------------------------------------------------------------------- Djeca su naše najveće bogatstvo. I ove godine se očekuje dobar izvoz. -------------------------------------------------------------------------------- Što je rat? Rat je funkcija koja preslikava skup živih u skup mrtvih i ne mora biti bijekcija! -------------------------------------------------------------------------------- Izmakao mu je stolicu. Ali on nije pao, ostao je VISITI. -------------------------------------------------------------------------------- Ja se ne mogu pokvariti! Ja se ne mogu pokvariti! Ja se ne mogu pokvariti... - Gramofonska ploča -------------------------------------------------------------------------------- Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš. -------------------------------------------------------------------------------- Bolje biti malo udaren, nego pretučen. -------------------------------------------------------------------------------- Rekoh sebi nek' bude svijetla . Pritisnuh prekidač i bi svijetla. I što poslije da mislim o SEBI? -------------------------------------------------------------------------------- Recite mi konačno 'ko donosi djecu - roda ili ševa ? -------------------------------------------------------------------------------- Zašto ulazim u život, kad odatle nitko živ nije izašao. -------------------------------------------------------------------------------- Na ovoj planeti je nemoguće živjeti! Još jedan dokaz da ništa nije nemoguće! -------------------------------------------------------------------------------- Bolje ispasti budala, nego iz aviona! -------------------------------------------------------------------------------- Kako da sanjam o budućnosti, kad svi oko mene hrču? -------------------------------------------------------------------------------- Pamćenje je vještina, a zaboravljanje je umjetnost. -------------------------------------------------------------------------------- Kad nas roditelji izvedu na pravi put, postajemo autostoperi. -------------------------------------------------------------------------------- Opreznost je majka mudrosti - nije točno; da je bila oprezna ne bi bila majka. -------------------------------------------------------------------------------- Stalno sanjam da će nešto poskupiti, kad gle, ujutro stvarno nešto poskupi. Ima li veće sreće za čovjeka, nego kad mu se san ostvari? -------------------------------------------------------------------------------- Parni stroj je pronađen, pošto se nije mogao pronaći neparni. -------------------------------------------------------------------------------- Nije majmun kriv što je od njega postao čovjek. -------------------------------------------------------------------------------- Pio sam da te zaboravim, da me prestane progoniti tvoja slika, ali, kad sam postao pijan vidio sam te dvostruko. -------------------------------------------------------------------------------- Groblja su puna nezamjenljivih ljudi. -------------------------------------------------------------------------------- Infarkt, ma kakav da je, od srca je. -------------------------------------------------------------------------------- Kada bi izbori mogli nešto promijeniti, ukinuli bi ih! -------------------------------------------------------------------------------- Dobra vila mi je ispunila dvije želje. Treći put nisam mogao -------------------------------------------------------------------------------- Amerikanci svoje ljude šalju na MJESEC, a mi svoje i na MJESEC i na više godina! -------------------------------------------------------------------------------- Pogledaj u ogledalo i vidjet ćeš da nisi najružniji na svijetu! -------------------------------------------------------------------------------- Ne bojte se letenja - bojte se rušenja. -------------------------------------------------------------------------------- Rad je stvorio čovjeka a šminka ženu. -------------------------------------------------------------------------------- Kad žena uzme stvar u svoje ruke, onda je to već velika stvar. -------------------------------------------------------------------------------- Žene se plaše miševa zato što se oni sakrivaju po rupama. -------------------------------------------------------------------------------- Žene u krevetu su jedna vrlo raširena pojava. -------------------------------------------------------------------------------- Djevojke postaju žene kada duboko u sebi spoznaju čvrst razlog za to. -------------------------------------------------------------------------------- Razlika između šibice i žene je što se šibica prvo kresne pa se tek onda pali. -------------------------------------------------------------------------------- Ženi koja stoji sa obje noge na zemlji ne možeš skinuti gaćice. -------------------------------------------------------------------------------- Žena je kao roleta - upotrebiš je i zakloni ti vidik. -------------------------------------------------------------------------------- Žena ti kaže "Idi k vragu". Ti odeš, a ona te tamo sačeka. -------------------------------------------------------------------------------- Najviše volim otvorenu djevojku u zatvorenoj sobi. -------------------------------------------------------------------------------- Žena je za mene zakon. Što volim rupe u zakonu! -------------------------------------------------------------------------------- - Jebeš vojsku, - rekoše muškarci, i obukoše žene u uniforme. -------------------------------------------------------------------------------- Ne vjeruj Bogu! I on je muškarac. -------------------------------------------------------------------------------- Za žensku je najgore kad joj frajer kaže: Ti si od sada moja najbolja prijateljica Za frajera je najgore kad mu ženska kaže: Tvoj najbolji prijatelj je sada moj. -------------------------------------------------------------------------------- Istjerajte zlo iz žena. Utjerajte im dobro! -------------------------------------------------------------------------------- Zla vila je proklela Trnoružicu da se ubode tek na 18.-ti rođendan! -------------------------------------------------------------------------------- Djevojke su kao palačinke - treba ih prevrtati da ne zagore! -------------------------------------------------------------------------------- Kada djevojke obuku mini suknje, mladići postaju stidljivi i stalno obaraju pogled. -------------------------------------------------------------------------------- Idealna ljubav je između muškarca sa lijepim primanjima i žene s lijepim davanjima. -------------------------------------------------------------------------------- Najbolje žene su kao kokoši. Imaju dobre batake i pileći mozak. -------------------------------------------------------------------------------- Žene pamet u glavu! A dole što uleti! -------------------------------------------------------------------------------- Čovjek je jedna jebena stvar. Naročito ako je žena! -------------------------------------------------------------------------------- Ljubav je izmišljena da bi se žene lakše skinule! -------------------------------------------------------------------------------- Postoje samo dvije osnovne istine: 1. Žene su pametnije od muškaraca. 2. Zemlja je ravna ploča. -------------------------------------------------------------------------------- Glupi ljudi su dobri ljudi. Djeca vole dobre ljude. Vole li vaš vaša djeca? -------------------------------------------------------------------------------- U kapitalizmu čovjek iskorištava čovjeka. U komunizmu uloge su obrnute!. -------------------------------------------------------------------------------- Što vrijedi što sam u redu za sreću bio prvi kad svaki drugi dobije! -------------------------------------------------------------------------------- Kad se kunem u majku, možda i lažem. Ali kad se kunem u oca, ne lažem, majke mi! -------------------------------------------------------------------------------- Čovjek je naše najveće blago (potpis: Ljudožder). -------------------------------------------------------------------------------- Čovjekoliki majmuni su bar u posljednjem trenutku uvidjeli grešku. -------------------------------------------------------------------------------- Preljub: dvoje pogrešnih ljudi rade pravu stvar. -------------------------------------------------------------------------------- Povijest nije nevina - mnogi su ušli u nju! -------------------------------------------------------------------------------- Bolje voditi ljubav nego psa. -------------------------------------------------------------------------------- Mijenjam dva kanarinca za jednu dobru ševu. -------------------------------------------------------------------------------- U sosu sam.(ćufta) -------------------------------------------------------------------------------- Crnčim kao Japanac. (bijelac) -------------------------------------------------------------------------------- Proleteri svih zemalja, izvinite. Vaš Marx. -------------------------------------------------------------------------------- Nemoj ništa silom. Uzmi veći čekić! -------------------------------------------------------------------------------- Skr. je skr. za skr. -------------------------------------------------------------------------------- Zvoni. Kucanje ne radi. -------------------------------------------------------------------------------- Seminar o putovanju kroz vrijeme biti će održan jučer. -------------------------------------------------------------------------------- Igraju dva eksera košarku, dođe čekić i zakuca. -------------------------------------------------------------------------------- Umirovljenici su sve sami lavovi! Malo - malo jedan rikne! -------------------------------------------------------------------------------- Nikada ne pijem, osim kada sam sam ili u društvu. -------------------------------------------------------------------------------- Nekada sam bio mlad i lijep. Sada sam samo "i". -------------------------------------------------------------------------------- Nekada sam bio uobražen, ali sam se oslobodio i te mane, pa sam sada savršen. -------------------------------------------------------------------------------- Žene su kao senf - svatko umače svoju hrenovku. -------------------------------------------------------------------------------- Kisik je pronađen tek 1874. Nije utvrđeno kako su ljudi disali prije toga. -------------------------------------------------------------------------------- Zašto kamikaze nose kacigu? -------------------------------------------------------------------------------- Kopanje nosa je za neke jedini način da uđu u sebe. -------------------------------------------------------------------------------- Ne drkajte! Od ruke pravite pičku a od kurca budalu!!! -------------------------------------------------------------------------------- Ne slušaj narodnjake. Umri prirodnom smrću. -------------------------------------------------------------------------------- Ako ste u WC-u nemojte ništa raditi navrat, nanos i na svoju ruku. -------------------------------------------------------------------------------- Bila je kao boginja. Svi su je preležali. -------------------------------------------------------------------------------- Svaki čovjek ima nešto u čemu je bolji od bilo koga. Obično je to čitanje svog rukopisa -------------------------------------------------------------------------------- Jedina stvar koja može spriječiti opadanje kose je pod. -------------------------------------------------------------------------------- Jaja se najbolje farbaju karminom. -------------------------------------------------------------------------------- Da smo se drukčije sreli, sve bi bilo ranije. -------------------------------------------------------------------------------- Htio bih umrijeti mirno i u snu, kao moj djed, a ne vrišteći i u panici, kao putnici u njegovom autobusu. -------------------------------------------------------------------------------- Kad ugleda ženu muškarac postane lovac. Kad ulovi ženu, muškarac postane plijen. -------------------------------------------------------------------------------- Ako muž ženi otvara vrata od auta ili su mu je novi auto ili mu je nova žena. -------------------------------------------------------------------------------- Rekla je nemoj... pošto sam prestao. -------------------------------------------------------------------------------- Život bez problema nije život, ali problem je u tome što problema nema! -------------------------------------------------------------------------------- Seks je poput snijega - nikad ne znaš koliko ćeš centimetara dobiti i koliko će dugo trajati. -------------------------------------------------------------------------------- Problem s pesimistima je u tome što su prečesto u pravu. -------------------------------------------------------------------------------- Stalno padam na ispitima .......proklete stolice. -------------------------------------------------------------------------------- Newton laže. Lake padaju brže. -------------------------------------------------------------------------------- Djevojka je kao telefon, uvedeš je u stan i ubrzo dobiješ dvojnika. -------------------------------------------------------------------------------- Da bi cura bila savršena, mora biti zgodna, pametna i moja. -------------------------------------------------------------------------------- Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar to nije malo previše iskustva? -------------------------------------------------------------------------------- Žena, kako to gordo zvoca. -------------------------------------------------------------------------------- Jednoj ženi treba 20 godina da od sina napravi muškarca, a drugoj samo 20 minuta da od njega napravi budalu. -------------------------------------------------------------------------------- Prva žena u svemiru bila je Lajka. -------------------------------------------------------------------------------- Žena je čovjek kao što je kokoška ptica. (stara ruska poslovica)
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: izreke |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.