| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Jacques Houdek u Humor forumu; par viceva................ http://rapidshare.de/files/21942869/...nd_up.doc.html... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Jacques Houdek žak sanja da će jednom ovakav biti!!!:čekić :čekić ............jednog dana u ne tako skoroj budućnosti žak će izgledatižak-novi1.jpg ...moš mislit,ali čuda se događaju!!!
__________________ Šutiraj onog ko leži jer onaj koji stoji bi mogao vratiti!!! |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 1,693
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jacques Houdek Meni nije pa on te viceve ni ne shvača ozbiljno,čak se i sam nekad šali na svoj račun.To je ok od njega! ![]()
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #58 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Jacques Houdek a jeste culi da je decko smrsao punih 20 kg nakon ugradnje balona u zeludac....jedini problem je sto mora skinuti jos barem 50
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #60 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jacques Houdek Citat:
kako znaš da ne shvaća ozbiljno?
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: jacques houdek, vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:22.

:čekić
?

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!