| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Jacques Houdek u Humor forumu; Čujte ovaj vic:Nije čudo što je žak pobjedio u Zvijezde pjevaju, nego je čudo što je stao u studio!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #66 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,032
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jacques Houdek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jadan zak nije se lijepo smijati na tuđi racun ali fore su super fora
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 29
Poruka: 1,347
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Jacques Houdek Imao sam priliku vidjeti ga na onoj emisiji đe oni svi pjevaju...šoutajm Prevelik je brate malo previše, svi ga sprdaju "gujda, svinjica, čak ga je i mija malo prcnula"... Daskratim, imao je nekakog bratića koji ga je pokušao branit... skoro je dobio po pičonu... Inače ne volim ga previše jer djeci krade pare... Ali ljepo pjeva.. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jacques houdek, vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:25.

ja cak mislim da su morali pola zidova porusit da bi prostoriju malo prosirili za njega 

fora