| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi jezici muškaraca i žena-true u Humor forumu; Jezik kojim govore zene: 1. Da. = Ne. 2. Ne. = Da. 3. Mozda. = Ne. 4. Zao mi je. = Osvetit cu ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| 4nick8or | jezici muškaraca i žena-true Jezik kojim govore zene: 1. Da. = Ne. 2. Ne. = Da. 3. Mozda. = Ne. 4. Zao mi je. = Osvetit cu ti se za ovo. 5. Treba mi... = Ja hocu. 6. To je tvoja odluka. = Prevarit ces se. 7. Radi sto hoces. = Platit ces mi za ovo. 8. Razgovarala bi sa tobom. = Hocu se zaliti i kukati. 9. Dobro, hajde. = Nije mi do toga. 10. Nisam ljuta. = Naravno da sam ljuta. 11. Muzevan si. = Trebas se obrijati i znojis se previse. 12. Budi romantican, ugasi svjetlo.= Debela sam, necu da me vidis golu. 13. Kuhinja nije bas prakticna. = Hocu novu kucu. 14. Trebali bi promijeniti zavjese. = I novi tepih i namjestaj i lustere... 15. Volis li me? = Treba mi nesto sto je jako skupo. 16. Volis li me puno? = Uradila sam nesto za sto ce ti se dici kosa na glavi. 17. Gotova sam za sekund. = Sjedni, uzmi pivo iz frizidera i uzivaj u TV-u ---------------------------------------------------------------------------*- Jezik kojim govore muskarci: 1. Da. = Da. 2. Ne. = Ne. 3. Gladan sam. = Gladan sam. 4. Umoran sam. = Umoran sam. 5. Hocemo li u kino. = Poslije bi te rado pojebo. 6. Hocemo li na veceru = Poslije se mozemo jebavati. 7. Jesi li za ples. = Poslije bi te rado pojebo. 8. Imas lijepe grudi. = Zelim te sada pojebati. 9. Napeta si, hoces da te izmasiram? = A onda cu te pojebati, dobro ce ti doci. 10. Sto ti je? = Ne vjerujem da cemo se veceras jebavati. 11. Nema nista na televiziji = Hocemo li se jebavati? 12. Volim te. = Hoces li mi popusiti? 13. Volim i ja tebe. = Dobro, jesi li sada zadovoljna? Mozemo li se sada jebavati? 14. Dobro ti stoji nova frizura. = Prijasnja je bila ljepsa. 15. Trebali bi razgovarati. = Pokazat cu ti da sam pazljiv i dobar muskarac. Poslije bi se mogli jebavati. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
![]() |
| Tagovi: jezici, mus karaca, zenatrue |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:31.