| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kako mi prevodimo naslove u Humor forumu; mislim ono Intolerable Cruelty - Zavedi me, razvedi me Basic Instinkt - Sirove strasti Notting Hill - Ja U Ljubav Vjerujem American beauty - ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Kako mi prevodimo naslove mislim ono ![]() ![]() Intolerable Cruelty - Zavedi me, razvedi me Basic Instinkt - Sirove strasti Notting Hill - Ja U Ljubav Vjerujem American beauty - vrtlog života Sweet home Alabama - Šminkerica sa sela Whole nine yards- ubojica mekog srca Double team - Dream team shelterind sky- Čaj u Sahari Maid in Manhattan - dogodilo se na Manhattanu Full metal jacket - potpuno neprobojna pancirka Keeping mum - Pssst, nikome ni riječi! End of days - Početak kraja My five wives - Mojih devet žena White man can't jump - Veliki hakeri Cabin fever -Koliba straha Cat in the hat - Mačak! Ne diraj mu šešir Man on fire - Tjelesna straža Prison breake - Zakon braće Scary movie - Mrak film Flushed Away - Pusti vodu da miševi odu Shaolin soccer - Kung fu nogomet The familiy man - Daj mi sebe The last boy scaut - prljavi igraju prljavo It could happen to you - Napojnica od 2 milijuna dolara Easey rider - Goli u sedlu Big girls don't cry - Ubojita osveta Basic - Ubojite namjere Rush hour - Gas do daske Any given sunday - Samo igra Only fools and horses -Mućke Sensless -Kemijski orgazam Rescue me - Vatreni dečki Loser - Od štrebera do frajera Spaceballs - Smijeh u svemiru THIRD WATCH - HEROJI IZ STRASTI ![]() stvarno stručno prevedeno ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() http://www.cro-wow.com/portal/ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:08.