| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi kako očuvati svježa jaja svježa ljeti u Humor forumu; baš kopam ko kompu kad nađem ovaj zanimljivi tekst... ovo divno stvorenje je tapir je ovo ovdje na slici dolje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | baš kopam ko kompu kad nađem ovaj zanimljivi tekst... ovo divno stvorenje je tapir je ovo ovdje na slici dolje tapir ![]() Ide cvrčak, riba, ovaj tapir, dva mrava i vrana, po šumi. Kaže vrana prvo cvrčku ideš cvrčak, kud ideš cvrčak, ne znaš kud ideš, ja sam vrana, ja ću ti reć kud ideš. Tapir kaže nemoj mene, ovaj, miješat u to, a ostali se u glas nasmijaše. Na to će dva mala mrava, vrijedna, rade ovo ono, ako ćete se vi svađat mi ćemo otić, oba dva. Tapir kaže nemojte mi, kaže, radit scene, kaže, a vrana kaže imam komad sira tu pod pazuhom. Ja ću na drvo, na granu gore i kad gore se popnem.. e sad kaže tapir, kaže, ako ćemo mi o tome sad ko ovdje koga zeza, onda je najbolje da ja odem, a da ostanu ova dva mala mrava pa će vrana vidit ko je od nas bolji, a ko će prije do one špilje dotrčat taj je najbrži od svih životinja u šumi na svijetu tom bijelom. I odite tamo sjedite pa ćete vidit kako ću ja otrčat i neću se uopće obazirat na vas. I kaže ona dobro. I kažu mravi nemojte me zajebavat. Pa nisam ja mrav ovdje, ak sam mali da ne mogu, ovaj, prije vas sve napravit. A na to će vrana ova, popela se već na granu i drži sir pod pazuhom. E sad ovo kad prije kaže, kad tapir kaže.. E ovako sad, idemo mi svi sad u kućicu, tamo ćemo se napričat dosta i najest, a onda ćemo jedan drugog vidit ko je najbrži, ovdje ko stane, ne mako se smjesta ja ću njega prvi dotrčat ovdje. ......što vi mislite o tome? ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako očuvati svježa jaja svježa ljeti Mislim da si to iskopala iz pervanove zajebancije...sam pogodil ...umro sam od smijeha![]()
__________________ ...svi su ošli na moore, svi su ošli na moore...konačno je mir u graadu moome... |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: kako očuvati svježa jaja svježa ljeti ne znam od kud je to, bio mi je taj tekst u word-u u nekom tam zaboravljenom folderu. Baš volim tekstove koji nemaju veze s vezom ![]()
__________________ people laugh at me because I'm different...I laugh at them because they are all the same |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,333
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: kako očuvati svježa jaja svježa ljeti Kaj tek tamo nalaziš pravu smisao ![]() Evo onda za tebe jedan vic bez ikakvog smisla da se malo nasmiješ...taj tvoj ![]() A evo ti još jedan sličan , ali bolji ... u glavnim ulogama su ti girica , smuđ i kovač![]() Zadnji Uredio Adolon : 24-09-07 u 23:37. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jaja, kako, ljeti, ocuvati, svjeza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.