Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi kako očuvati svježa jaja svježa ljeti u Humor forumu; baš kopam ko kompu kad nađem ovaj zanimljivi tekst... ovo divno stvorenje je tapir je ovo ovdje na slici dolje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-07, 18:33   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-08-07
Godina: 20
Poruka: 1,234
mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy
Question kako očuvati svježa jaja svježa ljeti

baš kopam ko kompu kad nađem ovaj zanimljivi tekst...

ovo divno stvorenje je tapir je ovo ovdje na slici dolje tapir

Ide cvrčak, riba, ovaj tapir, dva mrava i vrana, po šumi. Kaže vrana prvo cvrčku ideš cvrčak, kud ideš cvrčak, ne znaš kud ideš, ja sam vrana, ja ću ti reć kud ideš.

Tapir kaže nemoj mene, ovaj, miješat u to, a ostali se u glas nasmijaše. Na to će dva mala mrava, vrijedna, rade ovo ono, ako ćete se vi svađat mi ćemo otić, oba dva. Tapir kaže nemojte mi, kaže, radit scene, kaže, a vrana kaže imam komad sira tu pod pazuhom.
Ja ću na drvo, na granu gore i kad gore se popnem.. e sad kaže tapir, kaže, ako ćemo mi o tome sad ko ovdje koga zeza, onda je najbolje da ja odem, a da ostanu ova dva mala mrava pa će vrana vidit ko je od nas bolji, a ko će prije do one špilje dotrčat taj je najbrži od svih životinja u šumi na svijetu tom bijelom.

I odite tamo sjedite pa ćete vidit kako ću ja otrčat i neću se uopće obazirat na vas. I kaže ona dobro. I kažu mravi nemojte me zajebavat. Pa nisam ja mrav ovdje, ak sam mali da ne mogu, ovaj, prije vas sve napravit. A na to će vrana ova, popela se već na granu i drži sir pod pazuhom.

E sad ovo kad prije kaže, kad tapir kaže.. E ovako sad, idemo mi svi sad u kućicu, tamo ćemo se napričat dosta i najest, a onda ćemo jedan drugog vidit ko je najbrži, ovdje ko stane, ne mako se smjesta ja ću njega prvi dotrčat ovdje.

......što vi mislite o tome?
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 19:25   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,333
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar
Re: kako očuvati svježa jaja svježa ljeti

Mislim da si to iskopala iz pervanove zajebancije...sam pogodil...umro sam od smijeha
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 21:38   #3 (permalink)
prof. Foruma

mimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavanmimy je slavan
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku mimy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mimy

ne znam od kud je to, bio mi je taj tekst u word-u u nekom tam zaboravljenom folderu. Baš volim tekstove koji nemaju veze s vezom
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 23:34   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Kaj tek tamo nalaziš pravu smisao

Evo onda za tebe jedan vic bez ikakvog smisla da se malo nasmiješ...taj tvoj

A evo ti još jedan sličan , ali bolji... u glavnim ulogama su ti girica , smuđ i kovač

Zadnji Uredio Adolon : 24-09-07 u 23:37.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 23:39   #5 (permalink)
prof. Foruma

dobri su
Odgovori sa citatom
Star 24-09-07, 23:46   #6 (permalink)
dr.sc. Foruma

Ajde drago mi je da ti se sviđaju...e da...ideš na listu frendova

Najjače je kad kaže vrana da ima komad sira pod pazuhom
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 12-10-07, 21:47   #7 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 151
ruzica se izdvaja iz mase

- putovali cigo i seljak na kolima. seljak se umori i sjedne na vrecu.
- pazi na jaja, kaze cigo
- kako, pa nisu u vreci jaja
- da, da, ali je zato bodljikava zica
ruzica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: jaja, kako, ljeti, ocuvati, svjeza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112