| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kako prepoznati Hrvata u Humor forumu; - sva jela vaših roditelja sadrže vegetu - ne postoji rucak bez komada mesa - iako niste zaposleni, u garaži ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-06 Godina: 23
Poruka: 16
![]() | - sva jela vaših roditelja sadrže vegetu - ne postoji rucak bez komada mesa - iako niste zaposleni, u garaži vam je parkiran novi automobil - zovete se Ante, Ivana ili Ana - rakiju ne koristite samo na proslavama, vec i kao sredstvo za pranje prozora,masažu i kao lijek - posude perete rucno, prije nego što ga stavite u mašinu za pranje - živite s roditeljima sve dok ne stupite u brak - nemate mikrovalnu pecnicu jer nije zdrava i zraci - vaša 13-godišnja sestra može popiti više od bilo kojeg stranca - smatrate kako su Hrvatska i njezino more najljepši na svijetu, iako nikada niste ni prešli državnu granicu - roditelji su vam uvjereni da cete biti nitko i ništa ako ne završite fakultet - cim ste se rodili postali ste strucnjaci u tri podrucja: politici, nogometu i medicini - nerede na stadionu uvijek uzrokuje policija - ne izlazite iz kuce dok vam kosa nije potpuno suha - ne smijete sjediti kraj otvorenog prozora zbog straha da cete dobiti upalu pluca od propuha, cak i ako je ljeto - na vjencanju vam je bilo najmanje 1000 ljudi od kojih više od polovice jedva poznajete |
| | |
| | #6 (permalink) |
| wayward | Re: Kako prepoznati Hrvata uf jebote, PA JA NISAM HRVAAAAAT sve netočno osim "- živite s roditeljima sve dok ne stupite u brak#
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #7 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako prepoznati Hrvata 8 točnih od 16... Znači ja sam samo 50% Hrvat... ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Radost Europe | Re: Kako prepoznati Hrvata A ne, tko ima više od 50 % taj odgovara. Od jednog egipćana, k tome još faraona nije ni za očekivat da ima više od jednog pozitivnog odgovora. A ti si, ono, latentni Hrvat, ala Eduardo! ![]()
__________________ Show love with no remorse |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Veteran | Re: Kako prepoznati Hrvata Ja sam još manji hrvat, samo 7 točnih navoda ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvata, kako, prepoznati |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 12:59.