| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi kapetanov dnevnik u Humor forumu; Kapetanov dnevnik 1.1.99. Kakve li zle sreće! Uhvatila nas je oluja i bili smo prisiljeni iskrcat se na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | kapetanov dnevnik Kapetanov dnevnik 1.1.99. Kakve li zle sreće! Uhvatila nas je oluja i bili smo prisiljeni iskrcat se na pustom otoku - nas 20 hrabrih momaka i najružnija žena na svijetu, kuharica Mary. Kapetanov dnevnik 1.2.99. Kad je bolje upoznate, shvatite da Mary zapravo i nije tako ružna. Mnogi od momaka već je svakodnevno posjećuju. Mislim da sam zaljubljen ... Kapetanov dnevnik 1.4.99. Svi imamo divan ljubavni život s našom Mary. Koje li sreće sto je i ona bila s nama na brodu. Naprosto ne znamo sto bismo sad bez nje. Malo me brine što Mary već prilicno ruzno kaslje. Kapetanov dnevnik 1.6.99. Mary je teško bolesna. Groznica je trese već danima, a počela je i odbijati hranu. Svi je njegujemo, ali nemamo ni liječnika ni pravih lijekova. Bojim se onog najgoreg! Kapetanov dnevnik 1.7.99. Shrvan bolom uzimam pero u ruku zapisati da se desilo ono cega smo se svi najviše bojali. Naša Mary, nasa jedina najdraža Mary je mrtva. Slava joj ... Kapetanov dnevnik 1.11.99. Zakopali smo našu Mary. Kapetanov dnevnik 15.11.99. Iskopali smo našu Mary. |
| | |
![]() |
| Tagovi: dnevnik, kapetanov |
« policajac invalid
|
Jackass »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:47.