| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kletve u Humor forumu; Čitam ja teme foruma i vidim,Grupno resizanje slika???Kakve to ima veze.Neznam,ali mi je palo na pamet ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| next best thing | Kletve Čitam ja teme foruma i vidim,Grupno resizanje slika???Kakve to ima veze.Neznam,ali mi je palo na pamet ovo,znate ono po stripovima "Karamba i Karambita","Stotinu mu gromova" itd.Pa evo tema na to,ako znate koju dobru (a bilo ih je jedno vrijeme,tipa,Da Bog da te mama kukom po Neretvi tražila,itd) Uglavnom,evo kako to ide,izmislite neku ako neznate nijednu. "Tako ti grupnog resajzanja slika" ili na tu temu "Grupno ti resajzanje slika jebem" Uvrnto,zar ne,BAŠ za ovaj forum. ![]()
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kletve @ haha zakon @ evo imam ja jednu: "Jebem ti tri silosa žita, zrno po zrno, a na svakom zrnu tri pizde materine!" (iz Zločeste Djece) @ ![]()
__________________ Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. ![]() Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kletve Dabogda imao 100 kuća, u svakoj 100 soba i u svakoj dva kreveta i dabogda te groznica tresla na svakom od njih. U maniri dobrih starih Židovskih, Dabogda imao pa nemao...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
![]() |
| Tagovi: kletve |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:54.

---ex moderator---
Ako je abortus ubojstvo, onda je drkanje genocid. 
Spider pig, spider pig, does whatever a spider pig does, can he swing, from a web, no he can't, he's a pig!