| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; dodje djevojcica u trgovinu i kaze trgovcu: gospon dajte mi usnu harmoniku ovaj joj da žilet i djevojcica se nasmije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-07 Lokacija: Wild Wild West Godina: 27
Poruka: 446
![]() | Re: Kratki Vicevi dodje djevojcica u trgovinu i kaze trgovcu: gospon dajte mi usnu harmoniku ovaj joj da žilet i djevojcica se nasmije od uha do uha ![]()
__________________ Do you feel lucky, Punk? |
| | |
| | #96 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Muž i žena sjede uz bocu vina i on kaže: "Kladim se da mi ne možeš reći ništa što bi me i razveselilo i razljutilo u isti mah." Žena malo razmisli i kaže: "Imas veći kurac od našeg susjeda." ![]()
__________________ |
| | |
| | #97 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 13-12-06 Godina: 27
Poruka: 93
![]() | Re: Kratki Vicevi kako se zove ciganski hacker? cd-rom kak se zove ciganski motorista? ka-ciga sta je to sa 4 noge i jednom rukom? veseli doberman sta radi plavusa na dnu mora? sere u skoljke zasto plavusa sjedi na papiru na cesti? vozi audi A4 zasto plavusa hoda na prstima kada prolazi pored ormarica sa tabletama? da ne probudi tablete za spavanje
__________________ Tko mi stvarno moze reci kada sanjam a kada sam budan? |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Lokacija: Karlovac Godina: 17
Poruka: 69
![]() | Re: Kratki Vicevi Kad Sanadert ima najviše posla? Kad se pomiče sat. Kako se latinski kaže impotencija? VIDI, MENI, VISI "Za ljubav je potrebno strpljenje", reče komarac stonogi i raširi joj prvi par nogu. Kako možeš staviti 4 plavuše na jednu stolicu?? - Stolicu okreneš naopačke..... Tko je najveća kurva u kući? Struja. Plaćaš je, a ne smiješ je dirati Zašto slon ne može voziti bicikl??? Nema palac za zvono... Što nosi leteći zec na leđima? Orla
__________________ Deep thoughts: "If somethin's hard to do, then it's not worth doing" |
| | |
| | #99 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Tone brod. Japanac uznemireno hoda gore-dole a Crnogorac mirno sedi. Šta da radimo? - zavapi Japanac. Oca ti jebem japanskog, vi bi samo nešto da radite! Silovali babu. Kada je došlo do sudjenja, pitaju je: Kada je bilo najteže? Na to baba odgovara: Bogami, kad mi digoše noge, a sve trunje iz opanaka u oči... Dodje Mujo kući i pita Fatu: Fato, gde su deca? Na engleskom - kaže Fata. A Mujo reče: Ok! Where are the children?
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:33.

Do you feel lucky, Punk? 

Pali gume a ne dušu