| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; pita sin mamu:"mama šta ima danas za večeru?" mama:" sine ajd začepi i vrati se u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Kasno naveče ulazi kćer u kuću, a otac koji je čekao kaže: - "Opet si pušila?" Ona preplašeno: - "Nisam, hoćeš li da puhnem?" - "Ne moraš, samo se obriši", odgovori otac. Kako kanibal zove trudnicu? - Kinder surprise. Kaj ima 4 noge i jednu ruku? -Pitbull na dječjem igralištu! Koja je sličnost između policajca i prostitutke? Oboje na cesti sramote obitelj!
__________________ |
| | |
| | #105 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Kratki Vicevi Tražio Huso žvaku od Muje: Huso: "Daj mi žvaku Mujo!" Mujo: "Ma ne dam!!" Huso: "Mujo daj mi jednu žvaku!" Huso: "Halloooo ne daaam!!" Mujo: "Ma daj neću ti je pojesti!" Intervjuisali cigu i pitali ga: • Sa kojom bi našom pevačicom želeo da spavaš? Ciga: • Jes' da kažem pa da me Arkan ubije... - Ggdje ide policajac kada mu je hladno? - Ide u ćošak. - Zašto? - Zato što je tamo 90 stepeni. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Ozenio se Mujo sa Fatom. Prije prve bracne noci Mujo ti napuni punu kadu vode i zagnjuri Fatu unutra. Ovdje se postavlja pitanje sta je Mujo po zanimanju? O: VULKANIZER!!! ![]()
__________________ |
| | |
| | #108 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Kakve su sličnosti između plaće i menstruacije? 1) Dobiješ ih jednom mesečno. 2) Traju ti sedam dana 3) Poslije toga možeš da se je*es. Svađaju se dva pedera. - Goni se, pederu! - Goni se ti, pederčino. - Hej, ne seri više! - Ne seri ti! - Ma, puši mi ku*ac! - Aha, sad hoćeš da se pomirimo. Prizor u mračnom parku: "Dragi, skini naočare, poderat ćes mi čarape!" Pet minuta kasnije: "Dragi, stavi naočari, ližeš klupu!" Zbog čega je umro kapetan Kuka? Zato jer se počešo po jajima krivom rukom! Majka pokorava kćer: "Tako dakle, ti si u drugom stanju!"."Da mama."."Zar te nisam učila da lijepo kažeš - ne?"."Rekla sam mama." "Ma kad?"."Kad me pitao imam li šta protiv da..." ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:59.