| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Muškarci su kao enciklopedija: debeli, dosadni i misle da sve znaju!!! Zašto se muškarci ožene? Da ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Muškarci su kao enciklopedija: debeli, dosadni i misle da sve znaju!!! Zašto se muškarci ožene? Da ne moraju više uvlačiti trbuh. Zašto muškarci imaju noge? Da im se mozgovi ne bi vukli po zemlji. Muškarci od 40-ak godina obično imaju problema da nađu partnera njihove zrelosti. Zato i izlaze sa duplo mlađim djevojkama. Ako bi muškarci imali menstruaciju, hvalisali bi se oko veličine tampona. Zašto je Bog prvo stvorio muškarca pa onda ženu? Učio je na greškama!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-07 Lokacija: Karlovac Godina: 16
Poruka: 70
![]() | Re: Kratki Vicevi Bolje je dva metka u dupe nego jedan u glavu. Došao Djed Božićnjak u Afriku i uzeo malog crnca i pita ga: - "A što bi ti za Božić?" Dijete će: - "Djede, nisam ništa jeo dva mjeseca... pa..." Djed Božićjak će na to: - "Ho, ho, ho, tko ne jede nema poklona!" - Sta je to 72? - 69 i jos troje gledaju.
__________________ Deep thoughts: "If somethin's hard to do, then it's not worth doing" |
| | |
| | #115 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Šetaju dva programera ulicom i pored njih prođe ekstra zgodna riba. Prvi kaže: • Vidi kakve properties ima ova. Drugi će na to: • Džabe ti, ona je read only. ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06 Lokacija: Dalmacija
Poruka: 2
![]() | Re: Kratki Vicevi Uhvatio Crnogorac mladu zensku, ali nikako da mu se digne. "Djevojko, a da pokusas malo rukama ?" Cura se trudi, ali nista. "Mala, a da mi ga popusis ?" Potrudi se cura opet, ali se i dalje ne dize. Na to ce Crnogorac ljutito: "Jel, djevojko, a tebi se ovo cesce desava ?" |
| | |
| | #118 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Razgovaraju Amerikanac, Rus i Mujo o svojim industrijama. Kaže Amerikanac: -"Mi u 9 sati počnemo konstruirati avion i u 12 on već leti." Kaze Rus: "Mi u 9 počnemo konstruirati brod i u 11 on već plovi." Kaze Mujo: "Mi u 9 počnemo konstruirat tvornicu piva, a u 10 već smo svi pijani."
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #119 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Vidim da nitko ne stavlja nove, pa da ja malo Oženio Mujo Ukrajinku iz Černobila. Suljo pita: Ba, što oženi baš nju? Mujo: Nekako mi najviše zrači
| | |
| | #120 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Zezaju se unuci s djedom i stave mu viagru u čaj. Ode djed van i poslije nekog vremena se vraća sav upišan. "Što je bilo djede, što si upišan?" "Stanem ja pišati, izvadim ga, vidim nije moj i vratim ga u gaće."
__________________ petak |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Znidy |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:42.