| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; sto je to ocaj? - kad ti oci upadnu u caj uhvati zlocesto prase zlatnu ribicu -kaze ona ispunim ti 3 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Kupuju tri plavuše na tržnici krastavce. Kaže prva: "Meni ćete probrati ove male, deblje!" Druga će zatim: "Meni ćete dati tanje i duže!" Treća: "Meni je svejedno, meni trebaju za salatu.''
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #123 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi vidi mujo pola babe i reče đe's ba Kak se Zagor javlja na telefon? Zagorje Prepričava prospero kak je karal engleskinju... "I tak ti ja buraz nju karam, karam, a ona meni "Dipr!, Dipr!" ....i kaj ću buraz, ja dnem-pr!" P: Koja je razlika između muža i psa? O: Nema je. Obojica gledaju kao da te razumiju. Obećao sam si da ću držati dijetu: izbjegavati alkohol i masnu hranu. I nakon dva tjedna izgubio sam 14 dana. Što na indijanskom znači riječ vegetarijanac? Loš lovac!
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #124 (permalink) |
| V.I.P. Član | Zašto se patuljci smiju dok igraju nogomet? Zato što ih trava češka po jajima! - Do kuda trči zec? - Do Slovenije, dalje trči zajc. EDIT FBS
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-09-07 u 09:06. |
| | |
| | #127 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi "Kako si se osjećao na zadnjem satu u školi", pita majka Ivicu. "Kao general. Stojim u stavu mirno i promatram svoje jedinice."
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #128 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi prepričava purger seksanje s engleskinjom. karam ja nju, buraz, karam, karam, a ona počne stenjati i viče "dipr, dipr", i ja, šta ću, buraz - dnempr... Upoznavanje Upoznavaju se Englez i Mujo, Englez pruži ruku ikaze: - "How do you do?" A Mujo sav zbunjen pruzi ruku i kaze: - "Tuturututu!" Kod doktora Zali se pacijent: - "Doktore, u poslednje vreme poceo sam da gubim pamcenje, sta mi predlazete?" Doktor: - "Da platite unaprijed." Isus nije Bosanac - Zašto se Isus nije rodio u Bosni? - Nisu mogli naći 3 mudraca. Vozilo Vozilo Soyouner s kojim je NASA na Marsu izgubila vezu pronađeno je ovih dana u Bosni prelakirano
__________________ petak Zadnji Uredio fat_boy_slim : 18-09-07 u 09:28. |
| | |
| | #129 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Pita sin starog: "Tata, jel istina da internet zaglupljuje?" A stari: "OMG WTF? ROFLMAO!"
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

tko ga je bannao