| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Đođe peder kod frenda i kaze mu; - Ej brale, ja sam gej.. a ovaj ga pita ; ÷ cuj,jel ti nosis ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #133 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Kratki Vicevi Došla Fata kod zubara, sjela i raširila noge. - Pa nisam ja ginekolog nego zubar! - pobuni se zubar. - Jesi li ti stavio Muji protezu? - Jesam. - E sada je vadi. Puši Fata Muji i kaže Fata: - Jes' ti sladak! A Mujo će: - Pa normalno, kad je malo prije ulazio u Hasinu guzicu, a Haso ima šećer. ![]() |
| | |
| | #134 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-07-07 Lokacija: Karlovac Godina: 17
Poruka: 69
![]() | Re: Kratki Vicevi - Koliko beba treba da se pokrije krov škole? - Ovisi koliko tanko režeš! Malo narodne mudrosti: - Bolje umrijeti od litre nego od kapi. - Kako ćeš prepoznati kanibala? Psuje: - "Jedem ti mater!" - Što je to malo, crno, grebe po staklu? - Dijete u mikrivalnoj. - I što je poruka vica? - Režite dijeci nokte!
__________________ Deep thoughts: "If somethin's hard to do, then it's not worth doing" |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Starter | Re: Kratki Vicevi zima, snijeg do koljena, vjetar nosi sve pred sobom, temperatura -30C. Idu dva vuka. E sad, jedan vuk zavija a drugi vuk odvija! ========================================================== Stoje dva psa i kuchka...jedan pas je cheshka...a drugi pas je slovachka! ========================================================== P: Sta se dobije kad se beba prelije kljucalom vodom? O: Caj od majcine dusice!
__________________ Ja želim samo jedno…A to su dvije stvari…Red...Mir i Disciplinu! Kad ja tamo a ono međutim! |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:09.