| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; evo jedan stari ali je dobar ide Crvenkapica sumom i naleti na vuka. C: Vuce, vuce, zasto imas toliko velike ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) |
| Starter | Re: Kratki Vicevi evo jedan stari ali je dobar ide Crvenkapica sumom i naleti na vuka. C: Vuce, vuce, zasto imas toliko velike oci?! V: Pusti me mala, vidis da serem! ![]()
__________________ Ja želim samo jedno…A to su dvije stvari…Red...Mir i Disciplinu! Kad ja tamo a ono međutim! |
| | |
| | #144 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Ovaj sam nedavno čuo, odličan je ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #147 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi zašto vozači Yuga idu odmah u raj? jer su već iskusili pakao Svađaju se Crnogorac i Bosanac... - "Vi Crnogorci ste svi pederi", podrugljivo će Bosanac. - "Ko je peder, oca ti jebem!", naljuti se Crnogorac. Sjede dvije ovce na grani, jedna kaže hu!!!, a druga: - "Idi plašit svoju mater." Mujo: - "Jesi li ti Haso kad jebo pedera?" Haso: - "Jok ba, al' sam jebo jednog što je jebo pedera."
__________________ daj bann |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:15.