| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Nakon ginekološkog pregleda liječnik se obraća pacijentkinji: - Spomenuli ste da imate prijatelja građevinara? - Da. - potvrdi ona. - E, pa mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Kratki Vicevi Nakon ginekološkog pregleda liječnik se obraća pacijentkinji: - Spomenuli ste da imate prijatelja građevinara? - Da. - potvrdi ona. - E, pa može se reći da je gospodin građevinar postavio kamen temeljac! ![]() |
| | |
| | #156 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Kratki Vicevi Zaustavi policajac auto i vozaču kaze: - "Daj mi vozačku?" A vozac ti njemu: - "Položi pa ćeš imat." haha ![]() Ciganka izmislila originalan način da zaradi lovu: nađe mušteriju, i kad mu popuši, kaže: 'Daj pare ili grizem', i ovaj mora da joj pljune lovu. Međutim, naiđe na Hasu, i počne da mu puši, kaže: 'Daj pare ili grizem!' a Haso će lukavo: 'Puštaj ili pišam!' Kako Crnogorci grade autoput? Naprave 10 km puta i stave tablu na kojoj piše "itd...". odlično muhahah ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
| | #157 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Kratki Vicevi e ovaj mi je ful carski ![]() Kako se nazivaju kočnice na Jugu? Dodatna oprema. ![]() Zašto ljudi postaju pederi? Zato što im lakše ulazi u dupe nego u glavu. ![]() Šta kaže programer kada ima ružan san? • ALT + F4. ![]()
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon Zadnji Uredio Snjesko Bijelic : 09-10-07 u 21:01. |
| | |
| | #158 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07 Lokacija: St Godina: 23
Poruka: 486
![]() ![]() ![]() | malo crno al... koliko djece treba da se pokrije krov od kuce ? ovisi koliko tanko se narezu ~ mama, mama, imam li ja psica?-nemas sine. mama, mama, imam li ja macku?-nemas,sine mama, mama, imam li ja zeca?-nemas sine mama, mama, imam li ja patku?-nemas sine mama, mama, a sta ja ono imam? -rak, sine. seta se 8godisnja devojcica ulicom i naleti na starijeg gospodina: -barba,barba,imate sto kuna? -a sta ce tebi tolike pare? -da kupim drogu -drogu?! otkad se drogiras? -od 5e,otkad su me silovali -ko te silovao?! -ne sjecam se, bila sam pijana ![]() Koristi ![]()
__________________ I have a fine sense of the ridiculous, but no sense of humor. Zadnji Uredio daidza : 09-10-07 u 21:30. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi > Muž i žena se seksaju... > Žena će zadihano: > Ohhh...jače, jače....reci mi nešto prljavo..!!!!!!! > - kuhinja, kupaona, dnevni boravak...
__________________ |
| | |
| | #160 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Citat:
rep + za ovo predobar vic Evo i od mene jednog Koja je razlika izmedju Lade i Lade SPORT? Lada SPORT ima tenisku lopticu na kuki! *ebe se Mujo s Fatom, kad odjednom Fata počne mumljat: - "Svrrršiću, svrrršiću, svrrrrršiću!" A Mujo joj odvali šamarčinu: - "Pi*ka ti materina, ko ti je taj Svršić!?" | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:19.