| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Kako gubavac prelazi ogradu? Komad po komad... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #162 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 140
![]() | Re: Kratki Vicevi evo malo novih viceva: - kako se na makedonskom kaze romeo i julija - ,, dramata na crknuti svaleri ,, a kako se zove bestrzajni top - ,, topce ni da mrdne ,, a kako se kaze za abortus - ,, sabotazata na kurceva rabota ,, kako se na makedonskom zovu tange - ,, spagenka na prdenka ,, a kako se na bosanskom kaze djed mraz -,, kijamet daidza ,, kako se na slovenskom zovu tange' - konopce na supce kako se kaze konobar na japanski - ,, nacugi-vara,, kako se na madjarskom kaze nogomet - ides-podas - meni - dodas ma ima jos samo nesmim kazat pozdrav ![]() |
| | |
| | #163 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Evo dva kratka, jedan na račun žena (prvi je malo crnjak ) a jedan na račun muškaraca ![]() Sto bi se dogodilo da se zemlja okrece 30x brze? placa bi bila svaki dan, a zene bi iskrvarile koja je razlika izmedju muskarca i svinje? -svinja kad se napije ne postaje muskarac. ![]() |
| | |
| | #164 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Žena stoji gola pred ogledalom u spavaćoj sobi: "Osjećam se debelo i ružno." Okreće se prema suprugu: "Udijeli mi kompliment." Suprug će: "Vid ti je savršen." ************ Koja je razlika između katoličke crkve i hrvatske Vlade? Katolička crkva propovijeda siromaštvo, a hrvatska Vlada ga realizira
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #167 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi - Kako se zove muškarac koji izgubi pamet? Udovac. - Zašto muškarci ne primjenjuju kontakt očima? Zato sto sise nemaju oči. - Zašto se plavuši sve želje ispunjavaju? Zato sto ima zlatnu ribicu. ____________________________ - ...i onda se ja bacim na lava i odrežem mu rep - hvali se lovac medju prijateljima. -Rep? Valjda glavu?-upita netko. -Ma ne, glavu je već netko bio odnio. Prije sata vjeronauka sin ispituje oca: -Tata, kako se zvala Adamova punica? -Otac: "Pa Adam nije imao punicu. To je bio raj, sine moj." Mujo veli Hasi: Ima u Frankfurtu jedan restoran, jedeš i piješ besplatno, a za seksanje još dobiješ 100 maraka. -Ma, tko ti je to rekao? -Moja Fata. Mama, zašto sam ja crn, a ti bijela?" "Sine, kakav je tulum bio, dobro da ne laješ." ![]() Uletio Mujo u vlak: "Jel' ovo prvi razred?? Putnici: "Da!" A Mujo će: " Dobar dan, ja sam vaš novi učitelj." ![]() Ulovili Bosanci medvjeda. Vidi to Kanadjanin iz SFORA, pa pita:- "Grizli?" Bosanci-"Šta grizli? Davili bolan, više od po sata!" Sjede dva kruha na balkonu i drobe. ![]() Ulazi Hercegovac u autobus i pita konduktera: - Plaća li se za cvijeće? - Ne plaća - reče kondukter, a Hercegovac se okrene van i kaže: - Ružo, ulazi! Pita policajac vozača: "Što imate od zimske opreme?". Vozač: "Duge gaće". ![]() Zavod za zapošljavanje. -Tražim posao. Referentica: - Evo: 5000 DM neto,3 mjeseca godišnjeg, službeni auto, rad od 10 do 15. -Zezate??? - A ko je prvi počeo? ![]() - Kako se zove sin bin Ladena? - Kinder Laden. ![]() Ide plavuša ulicom i liže sladoled. Vidi nju druga plavuša pa je upita: "Gdje si kupila vježbanku?" ![]()
__________________ |
| | |
| | #170 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi kad smiješ ružnoj ženi pljunut u facu?? kad joj gori brk! ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:26.

) a jedan na račun muškaraca