| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Pricaju tata i sin. Kaze sin: - "Tata, moramo prodati mamu." A otac ce: - "Sto?" - "Pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #173 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Pricaju kcerka, mama i baka kurva. I zali im se kcerka: - Danas za pusenje dobijem jedva 5 dolara. - Ma, nije to nista, - kaze mama. - U moje vrijeme smo za to dobivali 5 centi. - Ma, ni to nije nista, - na to ce baka. - U moje vrijeme smo bili sretni da stavimo nesto toplo u usta. Zazelio muz staviti pimpek zeni u uho, a ona ga moljaka: - Nemoj molim te, oglusit cu. Na to on njoj kaze: - Kad do sada nisi zanijemila, neces ni oglusiti. Vozio kamiondzija svoj kamion i povezao neku djevojku koja je autostopirala kraj puta. Nakon nekog vremena on zaustavi kamion i rece joj: - Sada ces uraditi dvije stvari: prvo ces mi ga popusiti, a poslije toga ces mi pjevati. A djevojka ce na to: - Ma, da ti jos ne bi i pjevala! Vracajuci se sa pijace, seljanka ugleda na plocniku upotrebljeni prezervativ. Neko vrijeme ga je zacudeno gledala, prevrtala nogom, opet zacudeno gledala, dok je nije prekinuo glas jedne gospode: - Sto je? Jel' se vi na selu ne jebete? - Ma jebemo se, nije da se ne jebemo, al' ga sestro ne gulimo!! Trazila tajnica od direktora da joj posudi 100 maraka, pa mu rece: - Vratit cu vam kad budete mogli. Poslije brzog seksa muskarac veli djevojci: - Da sam znao da si nevina, uzeo bi si vise vremena. A ona odgovara: - Da sam znala, da imamo vise vremena, svukla bih najlonke! Baka i djeda slave 50 godisnjicu braka pa su napravili svecanu veceru i sjeli jesti, kad ce baka odjednom: - Uh, dida, dida, sto mi je vruce oko srca, uh dida strasno mi je vruce oko srca. A djeda ce: - Vadi baba tu sisu iz juhe i suti!!
__________________ |
| | |
| | #174 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Zaustavi policajac vozača: - Smrdite na alkohol, jeste li pili? - Jesam - Što ste pili? - Piši Graševinu, jer Chardonnay ionak ne buš znal napisati.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #175 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,141
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi On i ona vode ljubav u krevetu. On: - Hajde da probamo poziciju 68! - 68??? 69 poznajem, ali nikada nisam čula za 68. - Ti mi ga popušiš, a ja sam ti dužan jedno lizanje
__________________ |
| | |
| | #176 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Kratki Vicevi Q. Why do only 10% of women go to heaven? A. Because if they all went, it would be hell. Q. What goes: "CLICK -is that it? CLICK -is that it? CLICK -is that it?" A. A blind person with a rubix cube. ![]() |
| | |
| | #178 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Kratki Vicevi Dolazi muz kuci s posla i zatekne zenu sa svojim najboljim frendom u krevetu... Pocne ga tuci i na kraju ga ubije... A zena mu kaze: "Nastavis li tako, uskoro neces imati ni jednog prijatelja." ![]() |
| | |
| | #180 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Kaže zet punici: - Vi tako dobro izgledate... - Bili bi idealan model za nekog kineskog slikara. Punica, sva ushićena, upita: - A zašto baš kineskog? Zet: - Pa, oni vole slikati zmajeve...
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:31.