| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Mladja žena ulazi kod doktora i žali mu se na modrice na kolenima. - Hm... moram da vas pitam, na koji ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Kratki Vicevi Mladja žena ulazi kod doktora i žali mu se na modrice na kolenima. - Hm... moram da vas pitam, na koji način najčesće vodite ljubav? - Pa... psećim stilom. - Eto rešenja. Valjda znate neku drugu pozu osim te? - Ja znam, al moj pas ne zna. I jedan aktualni. ![]() What´s the difference between England and Lewis Hamilton. Lewis will still have a McClaren in the morning. |
| | |
| | #202 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-11-06 Godina: 23
Poruka: 151
![]() | Re: Kratki Vicevi sakrio zeko votku u grmlje i za svaki slučaj napiso ovdje nije votka drugi dan vrati se po nju i nađe poruku medvjed ju nije uzo
__________________ Pesimisti su samo dobro obaviješteni optimisti |
| | |
| | #203 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Kratki Vicevi Vraćaju se Mujo i Haso s posla. Mujo: - Jedva čekam da dođem doma i da strgnem ženine gaćice. - A tako si jako napaljen? - Ma ne, stišću me. Crnka: - "Danas sam uradila test trudnoće?" Plavuša: - "I jesu li bila teška pitanja?" istina da si dobio sina? -Da, i presretan sam. -A supruga? -Ona jos nista ne zna. ________________________________ Prije sata vjeronauka sin ispituje oca: -Tata, kako se zvala Adamova punica? -Otac: "Pa Adam nije imao punicu. To je bio raj, sine moj." ________________________________ Sjede dva kruha na balkonu i drobe. Dobio Huso blizance, odnese ih kuci, a susjed pita : - Jesu jednojajcani ili dvojajcani? - Ovaj je dvojajcani, a ovo je cura, kaze Huso. >>> ________________________________ Pita policajac vozaca: "Sto imate od zimske opreme?". Vozac: "Duge gace". _______________________________ > Kako je Crnogorac postao lijen? Rekao mu Bosanac:"Sjed' > bolan, da ti nesto objasnim." Najnovije titule prema ''Zakonu o akademskim i strucnim nazivima i akademskom stupnju'' u Hrvatskoj: - ch.ml.hdz. - clan mladezi hadezea - rdj.vp.crk. - rodjak visokopozicioniranog crkvenjaka - rdj.em.pod. - rodjak eminentnog poduzetnika - sn.vp.hdz. - sin visokopozicioniranog hadezeovca
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #204 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,894
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Našli crnca usred pustinje mrtvog 14 puta propucanog pištoljem. Na to će šerif: - "Ovo je najgori slučaj samoubistva koji sam ikad vidio."
__________________ |
| | |
| | #205 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Kratki Vicevi U jednoj rimsku galiju punu robova koji veslaju ulazi centurijon i vice Robovi imam za vas dvije vijesti jednu dobru i jednu losu.......dobra je da je na nas brod dosao osobno Cezar A losa vijest je da zeli skijati na vodi... ![]() |
| | |
| | #206 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,033
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi najnovija istraživanja su pokazala zašto muškarci vole oralni sex (dobivat): 5% voli taj osjećaj; 5% voli dominaciju; a 90% jednostavno voli tišinu...
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #208 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: rijeka Godina: 17
Poruka: 54
![]() | discipline za inwalide: 1. sljepi - trcanje na 100 m s preponama 2. bez nogu - dizanje utega 3. bez ruku - skok s motkom 4. bez jednee noge i bez ruku - trcanje 100m (zamisli da se spotakne) 5. za one i bez ruku i bez nogu - skakanje u wodu sa 10 m wisine (mole Boga da ne padnu na pancu) gluhi - pliwanje slon ide kroz tunel 100 km/h,u suprotnom smjeru puse wjetar 200 km/h...koliko ce palacinki slonu upasti u uho ako su zwakace 1€?? - 0 jer jogurt nema kicmu! wuk woza motor kroz sumu...naidje mala Maja i kaze wuku: - "WUCE" kaze wuk: - "kurac wuce,jedwa ide!" nowi Hrw. rjecnik: AUTOBUS: wozilo koje ide 2x brze kada trcite za njim nego kada sjedite u njemu... BRAK: zajednica u kojoj dwoje ljudi rijesawa probleme koje nebi imali da su ostali sami... GINEKOLOG: osoba koja radi tamo gdje se drugi zabawljaju... PESIMIST: optimist koji ima iskustwa... ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ . . .mAlA hOoLiGaNkA. . . |
| | |
| | #209 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Vozio se Veli Jože jednom u vlaku i sretne King Konga, koji mu kaže di si Veli Jože, a ovaj njemu di si Kinže Konže ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-11-07 Lokacija: rijeka Godina: 17
Poruka: 54
![]() | * - Jean, moju pusku! Hocu pucati. - Ali, gospodine, cijela kuca spava. - Ne smeta. Pucat cu na prstima. * - Je li truba vrela? - Nije, gospodine. - Zasto onda pusu u nju? * - Jean, pada li kisa? - Pada, gospodine. - Onda izvedite ribe u setnju. * - Jeste li upalili moj auto, Jean? - Jesam, gospodine. Vec i garaza gori. * - Zasto ste stavili novine u hladionik, Jean? - Da vijesti ostanu svjeze, gospodine. * - Jean, kakva je to bila larma? - Neki je auto htio skrenuti u sporednu ulicu, gospodine. - Pa zasto je bio takav lom? - Zato sto nije bilo sporedne ulice, gospodine. * - Odnesite moju postelju u podrum, Jean. - Zasto, gospodine? - Hocu duboko spavati. * - Ima li limun perje, Jean? - Nema, gospodine. - Onda sam u caj iscijedio kanarinca. * - Jean, ima li u vrtu zelenih grana? - Ima, gospodine. - Onda donesite jednu. - Zasto, gospodine? - Da se napokon popnem na zelenu granu. * - Stavite jastuke na travnjak, Jean. - Zasto, gospodine? - Da se kisa ne udari kad pada. * - Nacinite kino u hodniku, Jean. - Nece se moci, gospodine. Hodnik je uzak. - Ne smeta. Projicirat cemo uski film. * - Zasto ste mi samo lijevu papucu stavili uz krevet, Jean? - Zato cto ionako uvijek ustajete na lijevu nogu, gospodine. * - Tko je to vukao noge, Jean? - To je vas ogrtac izasao iz mode, gospodine. * - Jean, donesite moj stap za ribolov. Idemo u operu. - Necete valjda loviti ribe u operi, gospodine? - Zasto ne? Idemo na "Labude jezero". * - Jean, progutao sam misa. Sto da radim? - Progutajte sada jednu macku, gospodine. * - Jeste li donijeli karte za kino, Jean? - Nisam, gospodine, jer pred blagajnom je bio dugacak red. - Pa zasto niste stali na kraj reda? - Jer na kraju reda vec je netko stajao. * - Jean, da li da kupim crvenog ili zelenog papagaja? - Crvenoga, gospodine. Zeleni vjerojatno nije zreo. * - Pomuzite kanarinca, Jean - Zasto, gospodine? - Zazelio sam se pticjeg mlijeka. * - Recite kucepazitelju, Jean, neka me pozove telefonom. - Ali, gospodine, kucepazitelj nema telefon. - Ne smeta, onda cu ja njega pozvati. * - Jean, ugasite svjetlo kad zaspim. - Dobro, gospodine. Samo mi recite kad ste zaspali. * - Mice li se kaktus, Jean? - Ne mice, gospodine. - Sigurno se ne mice? - Sasvim sigurno. - Onda sam zalio jeza. * - Zalijte cvijece u vrtu, Jean. - Ali, gospodine, pljusti kisa. - Onda uzmite kisobran. * - Maloprije kad sam vam rekao, Jean, da izlijete lavor na ulicu, netko je zavristao. - Tako je, gospodine. - Valjda nije bio netko u lavoru, Jean? * - Predajte ovaj list na posti, Jean! - Ovaj je list jako tezak, gospodine. Morat cemo nalijepiti jos. - Hoce li biti laksi ako nalijepimo nove marke? * - U kakve ste to nevolje zapali na policiji, Jean? - Kaznili su me zato sto nisam imao svjetiljku na biciklu, gospodine. - Onda ce mene jos teze kazniti, Jean, jer ja nemam ni bicikl. * - Jean, ovaj se termometar niti dize niti spusta. - Vjerojatno ste ga zaboravili naviti, gospodine. * - Recite jednu dugacku rijec, Jean. - Guma. - To je vama dugacka rijec? - Nije, gospodine, ali se moze razvuci. * - Nagnite stol, Jean. - Zasto, gospodine? - Hocu pisati nagnutim slovima. * - Zamislite, Jean, u kavani su mi zamijenili ogrtac. - I zasto vas to tako raduje, gospodine? - Jer uopce nisam imao ogrtac. * - Jeste li rekli nesto, Jean? - Nisam, gospodine. - Onda sam dobro cuo. * - Jean, danas postavite stol na plocniku preko puta nase kuce. - Zasto, gospodine? - Zato sto sam danas izvadio zub i zubar je rekao neka jedem na drugoj strani. * - Koliko je sati, Jean? - Za pet minuta bit ce deset. - Nisam pitao koliko ce biti za pet minuta, nego sam pitao koliko je sada. * - Jean! Ogulite jednu bananu i posolite je. - Da, gospodine. - Jeste li je posolili? - Jesam, gospodine. - Onda je bacite. - Zasto da je bacim, gospodine? - Zato sto ne volim slane banane. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ . . .mAlA hOoLiGaNkA. . . |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 4 (0 članova i 4 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:37.

. . .mAlA hOoLiGaNkA. . .