| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Otišao Mujo u vojsku i poslije pola godine odluči da pošalje sliku u pismu. Slika se on izmedju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #282 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 2,793
![]() | Re: Kratki Vicevi Policajac zaustavlja Muju u automobilu. POLICAJAC: - "Prošli ste kroz crveno! To je 200 maraka kazne." MUJO: - "Oprostite, ja sam daltonista." POLICAJAC: - "Nema veze. I za strance važe isti propisi!" ![]() |
| | |
| | #283 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-01-08 Godina: 26
Poruka: 2
![]() | Arapski: čovjek koji lovi are-arafat pčela-muhamed javna kuća-al fatah Mađarski: pas-lajoš plicijska stanica-pendrek varoš silovanje-krešeš nepitaš nogomet-ideš hodaš meni dodaš bankomat-serekeš Hrvatski: Šljem-branimir glavaš jutarnji seks-budiša gaće-dvonogi pokriguz klavir-rukopipajuće milodrmalo Bosanski: auto-sredstvo za bjegstvo putokas-krivac za pravac košarkaš-basket balija košarkaški sudac-basket kadija Ciganski: glavni cigo-alfa romeo ciganka krojaćica-romi šnajder tek rođeni mali cigo-ganci nov cigo u odijelu-eleganci predstavnik roma u Brazili-romario Crnogorski: ronilački klub-đeronimo
__________________ Gloria in exelzis Deo Zadnji Uredio Prince Ozzy : 29-01-08 u 16:40. |
| | |
| | #286 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kratki Vicevi 6 istina o životu: 1) Ne mozes dotaknuti sve svoje zube sa svojim jezikom. 2) Svi idioti nakon citanja prve istine to i pokusaju. 3) Prva istina je laz. 4) Sad se smijes jer si shvatio da si idiot. 5) Uskoro ceš ovo poslati sljedecem idiotu. 6) Jos uvijek je smijesak na tvojem licu jer znas da ćeš od nekog napraviti idiota. ![]() ja sam totalno nasjela na foru ![]()
__________________ I drool |
| | |
| | #287 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Upozorenje na omotu EU puzzli : "Roditelji, oprez, djeca ispod 3 godine mogla bi progutati Sloveniju!" ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #288 (permalink) |
| charolastra | Re: Kratki Vicevi Stoje dva klinca ispred Picassove slike i komentiraju: - E, jebeš mi mater ako ovome nisu driveri na printeru otišli u kurac!
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #290 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi razgovaraju dva prvašića i veli prvi: "znaš, jučer sam kod trafostanice našel rabljeni kondom!" pita drugi: "a kaj je to trafostanica?" ![]()
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." Zadnji Uredio fat_boy_slim : 30-01-08 u 13:56. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 5 (0 članova i 5 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:53.