| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; zasto su stari rimljani losi ljubavnici? jar su stari..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 13-04-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 1,628
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Stoju crnka kraj pruge i ponavlja: "21, 21, 21, 21..." Dođe plavuša, vidi što ova radi i počne i ona: "21, 21, 21, 21..." Dođe vlak i pogazi plavušu, a crnka: "22, 22, 22, 22..."
__________________ Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje! |
| | |
| | #26 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kratki Vicevi Sjedi Mujo na kamenu, prolazi Haso i pita ga: - "Šta je Mujo, sjediš i razmišljaš?" Na to ce Mujo: - "Ma ne, ne, samo sjedim." ![]()
__________________ Samo je jedno u mom zivotu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja zivot mi dala, bas kao da je znala da nikad nece nestat' sa mojih usana |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
![]() | pita ivica mamu: mama sto je to transvestit? Majka odgovori: Eno ti tata pa pitaj nju. Koja je razlika izmeđju slona i rajčice? Svi su crveni osim slona
__________________ De gustibus non est disputandum Zadnji Uredio daidza : 05-05-07 u 16:18. |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Kratki Vicevi [quote=livija;267402]Potjerale kobre zeca kroz šumu. Bježeći od njih, zec sretne dabra i poviče iz sveg glasa: - Bježi, bre, dabre, idu kobre! - Ko, bre? - Kobre, bre, dabre! - Kobre! - Da, bre, dabre, kobre. Mali ispravak Ej bre dabre idu zebre! Ko bre? Ma ne bre kobre dabre.Zebre bre. Zebre? Ma da bre dabre.Zebre. ![]()
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 2,374
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Što je muškarac bez brkova?? Carla De Ponte. Što dobijete kad križate crnogorca i talibana? Puža samoubojicu! kako se zove cigan u kukuruzu? žganci kako se zove kralj svih cigana? alfa romeo -Kakva je razlika između srbije i filma? -Film se razvija! |
| | |
| | #30 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,868
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi SEKSI KAVA Zašto se prva kava na poslu zove "seksi kava"? Svi piju kavu i jebe im se za posao! ISPOVJED Otišla djevojka u crkvu da se ispovijedi. -Oče, spavala sam sa popom iz susjedne župe, da li je to grijeh? -Kako ne kćeri, ti pripadaš ovoj župi. LJUBAV Draga, moram ti reći strašnu istinu. Firma je bankrotirala, otac me izbacio iz nasljedstva, slupao sam auto. Hoćeš li me i dalje voljeti? -Naravno, ali ceš mi jako nedostajati! PROGRAMERI Kako se križaju programeri? U ime Oca i Sina i Svetoga Duha, ENTER! GRILL Prolazi pijetao pored grill-a, gleda dvije koke kako se peku i kaže im: Što je ženske, solarij, a? GODIŠNJICA Žena: - Dragi, sutra nam je godišnjica braka. Da zakoljemo prase? Muž: - A zašto? Nije ti ono krivo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« Bećarci
|
Dragi mama i tata...) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:37.

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!