| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Cega su se srbi odrekli za korizmu?????? -KOSOVA!!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #322 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Slavio Medo roćkas u šumi i upozori sve da mu moraju donijeti neke Super poklone ili će ih izdevetati pimpekom po leđima. I tako evo Vuka sa frižiderom, super! Evo Lije sa DVD playerom, mrak! Kad evo Zeca sa 2 kile jabuka. - Šta je ovo? Šta sam ja reko? - viče Medo - Ma kriza je, Medo, ja sam ti sirotinja, znaš kako je... - opravdava se Zec. Medo ne ferma nego opleti pimpekom po jadnom Zecu, a ovaj plače, vrišti,jauče... kad se odjednom počne smijati. Medo se zbunio - Šta je sad? Šta se smiješ? Veli Zec - Evo Ježa s pola kile šljiva!!!
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #323 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,881
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi -What is your name, girl? -Carmen. -What? -Carmen. -That's very unusual name. Who gave it to you? -I gave it myself. I like cars and men, so I'm Carmen. What is your name? -Beerfuck ![]()
__________________ |
| | |
| | #325 (permalink) | |
| nick kombinira | Re: Kratki Vicevi Citat:
![]() Dođe tip bez ruke u trgovinu i pita: Jel ovo second hand shop? | |
| | |
| | #326 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Kratki Vicevi KAKVA JE RAZLIKA IZMEDJU POGLEDA S PLANINE I KAD TI PUSI BABA OD 80 GODINA? NIKAKVA, U OBA SLUCAJA UZIVAS ALI NE SMIJES POGLEDATI DOLJE.
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #328 (permalink) |
| I do not want... Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 6,948
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Voditeljica dnavnika RTV-Srbija: - "Dobro veče, dragi gledaoci. Iz današnjih vesti izdvajamo Kosovo." ![]()
__________________ ... Da l' ista moze da se sakrije Po licu kad se svetlo polije Od kada tebe volim... Vreme ne ide... |
| | |
| | #329 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-02-08
Poruka: 104
![]() | Što je peh? Ideš po pustinji, žedan, a imaš vodu u koljenu. evo jedan glupi: Idu 2 podmornice pustinjom, jednu pogodi bojler, a druga kaže : "Zašto baš ja?"
__________________ How else could you capture the world if you don´t attack from the back? Zadnji Uredio fat_boy_slim : 25-02-08 u 22:53. |
| | |
| | #330 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,881
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Negdje u Bosni NATO vojnik radi sklekove, a oko njega se uzvrtio Mujo i gleda i gleda..., pa kaže: "Jebo mater, ako ona tebi nije pobjegla!" ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (0 članova i 2 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:41.

How else could you capture the world if you don´t attack from the back?