Idi nazad   Croportal Forum > Kultura i Zabava > Humor > Vicevi i Smiješni Tekstovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Dvojica prijatelja igraju golf. Jedan od njih upravo krene zamahnuti, kad na cesti pokraj terena ugleda pogrebnu povorku. Stane, spusti š...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-02-08, 22:26   #331 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,155
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri
Re: Kratki Vicevi

Dvojica prijatelja igraju golf. Jedan od njih upravo krene zamahnuti, kad na cesti pokraj terena ugleda pogrebnu povorku. Stane, spusti štap, skine kapu i nakloni se prema povorci.
Prijatelj mu kaže: 'Ovo je nešto najdirljivije što sam vidio, stvarno lijepo od tebe.'
Ovaj mu odgovara: 'Pa, čuj, ipak smo 35 godina bili u braku.’
Ive_ri je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 23:51   #332 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,491
Bahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masiBahamut je dragulj u masi

Sizife jel ide posao?...Edipe jebi si mater.
Bahamut je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-02-08, 23:58   #333 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 12-12-07
Poruka: 1,756
RizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auruRizLA ima spektakularnu auru

Citat:
Na našem Jadranu davi se Englez turist i zapomaže: Help! Help!
Na obali sjedi Dalmatinac i dovikne mu: Eto ti, bolje da si učio plivati, nego sto si učio engleski.
ovo je vrime proslo,sad imamo spasioce na moru
and we were one flesh, one breath, one life, one blood
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 11:36   #334 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 1,970
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

pitaju malog ciganina što će biti kad poraste?
pa....bit ću svoju ženu

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-02-08, 15:09   #335 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,878
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Gatara gleda Muji u dlan:
- Mmmm... stoji vam neki put...
- Jes' vala, neki put mi stoji, a neki put ne!

Star 03-03-08, 11:29   #336 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 8,878
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Pita drot kolegu:
- Što je to: vodom ide, ne brčka, šumom ide, ne šuška?
- Da nije zagonetka ? - pita ovaj.

Star 04-03-08, 10:02   #337 (permalink)
nick kombinira

Datum registracije: 22-03-07
Godina: 20
Poruka: 8,155
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Leži Fata u krevetu, a Mujo joj sav napaljen, prilazi.
U jednoj ruci čaša vode, u drugoj aspirin...
Fata: "Šta ti je, ba, Mujo? Šta će mi aspirin, ne boli me glava!?!?"
Mujo: "E, to sam htio čuti!"

Bara pita: "Štef, kaj misliš o krizi na Kosovu?"
Štef: "Jebe mi se!"
Bara: "I meni, al nisem znala kak bi te pitala."

Kak se zove sin od bosanca i dalmatinke ??!!
- Muje

Zadnji Uredio Ive_ri : 04-03-08 u 10:05.
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 15:02   #338 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika mišo_legenda

Datum registracije: 10-12-07
Godina: 23
Poruka: 1,518
mišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznatmišo_legenda će uskoro biti poznat

hahhaha

evo još jednog

Dobili učenici temu za diktat "Što bih napravio da sam ravnatelj škole".
Svi pišu, jedino Ivica sjedi i gleda.
- Što ti čekaš? - pita učiteljica.
- Tajnicu - objasni Ivica.

Star 04-03-08, 19:49   #339 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 1
kobnatocka123 se izdvaja iz mase

loool
kobnatocka123 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-03-08, 20:07   #340 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-10-07
Poruka: 65
kajmak7 se izdvaja iz mase

idu dvije naranče pistinjom i kaže jedna drugoj: "pazi kaktusssssss...."kaže druga: "budalo jedna nismo mi baloni!"
kajmak7 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: vicevi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114