| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Dvojica prijatelja igraju golf. Jedan od njih upravo krene zamahnuti, kad na cesti pokraj terena ugleda pogrebnu povorku. Stane, spusti š... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #331 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Kratki Vicevi Dvojica prijatelja igraju golf. Jedan od njih upravo krene zamahnuti, kad na cesti pokraj terena ugleda pogrebnu povorku. Stane, spusti štap, skine kapu i nakloni se prema povorci. Prijatelj mu kaže: 'Ovo je nešto najdirljivije što sam vidio, stvarno lijepo od tebe.' Ovaj mu odgovara: 'Pa, čuj, ipak smo 35 godina bili u braku.’ |
| | |
| | #333 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 12-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,756
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Citat:
![]()
__________________ I stood by the river that ran red with shame I stood in the killing fields where death had no name I stood with my brothers and away it flood and we were one flesh, one breath, one life, one blood | |
| | |
| | #334 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 1,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi pitaju malog ciganina što će biti kad poraste? pa....bit ću svoju ženu
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." |
| | |
| | #337 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Kratki Vicevi Leži Fata u krevetu, a Mujo joj sav napaljen, prilazi. U jednoj ruci čaša vode, u drugoj aspirin... Fata: "Šta ti je, ba, Mujo? Šta će mi aspirin, ne boli me glava!?!?" Mujo: "E, to sam htio čuti!" Bara pita: "Štef, kaj misliš o krizi na Kosovu?" Štef: "Jebe mi se!" Bara: "I meni, al nisem znala kak bi te pitala." Kak se zove sin od bosanca i dalmatinke ??!! - Muje ![]() Zadnji Uredio Ive_ri : 04-03-08 u 10:05. |
| | |
| | #338 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,518
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi hahhaha ![]() evo još jednog Dobili učenici temu za diktat "Što bih napravio da sam ravnatelj škole". Svi pišu, jedino Ivica sjedi i gleda. - Što ti čekaš? - pita učiteljica. - Tajnicu - objasni Ivica. ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.