| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Zaustavi Slovenski policajac Hrvatskog kamionđiju. Policajac priđe kamionu a vozač sjedi i drži dah. Policajac: Šta radite? Vozač: A ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #347 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 29-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Zali se Ivica mami: "Necu ici u skolu. Ucenici me mrze a nastavnici preziru." Mama: "Moras ici!" Prvo jer imas 56 godina, a drugo - ti si direktor skole!" Stef gleda prijateljicu i ne skida oka s nje. Ona: "Stef ne gledaj me tako, znas da moje srce pripada drugom." Stef: "Znam, ali imas ti i drugih organa." Mujo kod ortopeda skine cipele. Ortoped: "Uh, kako vam smrde noge!" Mujo: "Da, to mi je rekao i doktor opce prakse, ali sam htio misljenje specijalista." Haso Muji: "Znas li koja je razlika izmedju wc skoljke i tus kabine?" Mujo: "Ne?!?" Haso: "Znaci ti si taj!" Razgovaraju dva poljoprivrednika: "Ova kisa je dosla kao narucena, sve ce ozivjeti na zemlji" "Ne daj Boze", rece drugi - "Tri zene sam pokopao." Dosao Mujo na stanicu i trazi: Daj mi bolan povratnu kartu. - Dokle? - Pa dovde, sta ti mislis? |
| | |
| | #350 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,593
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Vraca se Mujo od doktora i stalno nesto spominje riba, zaba, kornjaca te se udari po celu i vrati nazad kod doktora i pita ga: - "Jel doktore sta ja ono imam?" Doktor: - "RAK jebo ga ti."
__________________ ...Ja nisam kao drugi ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 4 (0 članova i 4 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.