| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #364 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi nije vic ali...... ![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #366 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 882
![]() | Re: Kratki Vicevi Koji je najbrži naćin da se završi faks? Obisiš se. Koja je razlika kad crncu i bjelcu izmakneš sjedalicu? Crnac ostane visit. Koja je sličnost izmađu menzisa(mjesečnice) i plače? Dolaze jednom mjesečno,traju par dana i posli se možeš jebat |
| | |
| | #367 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Dosao Sanader u posjetu Britanskoj kraljici i postavio joj pitanje kako joj je uspjelo da tako dugo i uspjesno vlada i kako joj je uspjelo da bude k tome i omiljena medju Britancima. "Pa to je doista jednostavno."- rece kraljica."Okruzena sam inteligentnim savjetnicima." Sanader se zamisli: "A kako znate da je savjetnik inteligentan?" " Ah, postavim im zagonetku i ako odgovore na nju onda su u redu."- kaze kraljica i pozove batlera: "Pozovite mi Georga Browna, molim vas." Nakon par minuta pojavi se Sir George Brown. "Izvolite Vase Visocanstvo..." "Odgovorite mi George: Vasi roditelji imaju dijete. Ono nije vas brat niti vasa sestra. Tko je to?" "To sam ja Vase Visocanstvo."- odgovori George. "Izvrsno, George! Hvala Vam George." "Eto, vidite gospodine Sanader.To radim jednom mjesecno sa svima. To je tajna mog uspjeha." Sanader se zamisljen vrati u Zagreb, pozove Luku Bebića i upita ga: "Recite mi Luka: Vasi roditelji imaju dijete ali ono nije vas brat nit vasa sestra. Ko je to?" Luka Bebić se zamisli i nakon pet minuta kaze Sanaderu: "Mozete li mi dati nekoliko sati da razmislim, premijeru?" "O da, svakako!" Luka Bebić se povuce u kancelariju , nazove Šeksa i pita ga. " Vasi roditelji imaju dijete ali ono nije vas brat nit vasa sestra. Ko je to?" "Pa to sam ja!"-kaze Šeks. Luka Bebić odmah ode kod Sanadera i kaze mu: "To je Šeks, premijeru!" "Ne Luka. To je George Brown!" ![]() Dosao Sanader u posjetu Britanskoj kraljici i postavio joj pitanje kako joj je uspjelo da tako dugo i uspjesno vlada i kako joj je uspjelo da bude k tome i omiljena medju Britancima. "Pa to je doista jednostavno."- rece kraljica."Okruzena sam inteligentnim savjetnicima." Sanader se zamisli: "A kako znate da je savjetnik inteligentan?" " Ah, postavim im zagonetku i ako odgovore na nju onda su u redu."- kaze kraljica i pozove batlera: "Pozovite mi Georga Browna, molim vas." Nakon par minuta pojavi se Sir George Brown. "Izvolite Vase Visocanstvo..." "Odgovorite mi George: Vasi roditelji imaju dijete. Ono nije vas brat niti vasa sestra. Tko je to?" "To sam ja Vase Visocanstvo."- odgovori George. "Izvrsno, George! Hvala Vam George." "Eto, vidite gospodine Sanader.To radim jednom mjesecno sa svima. To je tajna mog uspjeha." Sanader se zamisljen vrati u Zagreb, pozove Luku Bebića i upita ga: "Recite mi Luka: Vasi roditelji imaju dijete ali ono nije vas brat nit vasa sestra. Ko je to?" Luka Bebić se zamisli i nakon pet minuta kaze Sanaderu: "Mozete li mi dati nekoliko sati da razmislim, premijeru?" "O da, svakako!" Luka Bebić se povuce u kancelariju , nazove Šeksa i pita ga. " Vasi roditelji imaju dijete ali ono nije vas brat nit vasa sestra. Ko je to?" "Pa to sam ja!"-kaze Šeks. Luka Bebić odmah ode kod Sanadera i kaze mu: "To je Šeks, premijeru!" "Ne Luka. To je George Brown!"
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #370 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi kako se na bosanski kaže Harry Potter i plameni pehar? Harison Lončar i vatrena džezva ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:23.