| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; <3 harry potter i kamen prstaca... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #372 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,416
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Zakaj Dubravu zovu olimpijsko selo ![]() Zato jer svi furaju trenirke i nitko ne govori hrvatski ![]()
__________________ "...prodali me staari drugovi, ni Bogu ni vraagu donijeli, ljubile me neljubljene, nesuđenee..." |
| | |
| | #375 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Kratki Vicevi Jadni Sizif gura kamen uz brdo i mući se, sretne ga Edip i kaže mu "Guraj, Guraj" Na to će njemu Sizif, " Idi jebi mater!" - Prodajem snove za gotovinu. - Diler. -Što plavuša radi na selu sa vilama? Traži vilenjake. -Zašto plavuša hoda na prstima kada uđe u apoteku? Da ne probudi pilule za spavanje! -Što dobiješ kada se križaju slon i plavuša? Tonu pičke za šaku kikirikija.
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #378 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kratki Vicevi ![]() Da li znate koji je osmi padež? PREZERVATIV. (Dobija se na pitanje: koga s čim) ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« Prevedeno na Hrvatski
|
vicevi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:36.

32 52.....