| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; zove salome muju na mobitel MUJO: molim SALOME: opalim te golim... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #387 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kratki Vicevi Kune Idu kune u raj i prvo na provjeru kod Sv. Petra... Dođe 1 kn i Sv. Petar kaže - prođi. Dođe 2 kn i Sv. Petar kaže - prođi. Dođe 10 kn i Sv. Petar kaže prođi. Dođe 20 kn i Sv. Petar nevoljko kaže - ma prođi i ti. Dođe 50 kn, a Sv. Petar kaže - Ti u pakao! - 50 kn pita - a zašto? Sv. Petar odgovara ... "Nisam te viđao u crkvi." žali se Mujo doktoru: - žena mi je ponovno trudna, a toliko sam pazio. - E, moj Mujo, to ti je kao u prometu, ti paziš, a drugi se zaleti!
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #388 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,011
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi U liftu hotela covjek slucajno laktom dodirne zeni sise, pa rece: > "Ako vam je srce meko ko sisa, oprostit cete! " > Zena mu odgovori: > "Ako vam je tvrd k'o lakat, soba 206 ! " > ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #389 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kratki Vicevi Polagala plavuša ljekarski ispit i sve dobro znala. Profesor zadovoljan postavlja posljednje pitanje: • Kolegice, koliko prosječno sperme izbacuje penis prilikom ejakulacije? Plavuša se zamisli: • što ja znam, gutljaj, dva... Šta je plavuša bez mobilnog telefona? Pichka bez veze. Vodoinstalater dolazi u zgradu i pita jednu stanarku: • Izvinite, gde je stan Lukića? • Oni su se odselili pre 2 meseca. • Eto, kažu hitno, a kada dođeš njih nema kući
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #390 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kratki Vicevi Dve babe pricaju o unucima. Jedna kaze drugoj: Moj je unuk skroz posizeo. Cjelu noc sedi pored kompjutera, kuca po tastaturi, pa nesto prica kompjuteru i telefon nikad nije slobodan. Nista nece biti od njega.Na to druga baba kaze:Moj unuk bice doktor ili pilot.Odkud znas, pita druga baba Pa kad god da udjem u njegovu sobu spricevi svuda i on kaze babo hajde da letimo. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« vicevi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:18.

Pali gume a ne dušu