| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Koliko?? -23 Sta 23?!? -Sta koliko?!?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Koliko?? -23 Sta 23?!? -Sta koliko?!?
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #32 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Disleksija Disleksicar upada u banku da je opljacka: - Zrak u ruke, pljacka vam materina, ovo je picka! g. Svrsic Jebu se Fata i Mujo. Pocne Fata stenjat: aaaah svrsicu, aaaah svrsicu... Pogleda je Mujo i zvizne sakom u glavu. Ko ti je taj Svrsic, picka ti materina??? AIDS Leze Mujo i Fata na krevetu, poslije jebacine... Pita Fata: E, Mujo, jel' imas sidu? - Nemam, bona, ne do bog, otkud ti to??? - Uf, dobro je, ne bi' voljela da je opet dobijem GRCEVI Otplivo Haso malo dalje od obale, a Mujo ga upozorava: - Hasooooo, nemoj daleko, da te ne ufati grc!!!!! Slusa to Fata pa zaprijeti malom Mujici: - Jes' cuo, nemoj ic' daleko u vodu, IMA GRCEVA!!! OCEMO'L NORMALNO? Zove Fata Muju: E, Mujo, ajd' dodji da se prcnemo! - Ocemo'l normalno, il cemo u picku, pita Mujo. NE CUJEM! Sjedi baba u tramvaju preko puta jednog mladica. Mladic zvace zvaku, a baba ce njemu: "Dzabe ti meni pricas, sinko, ja tebe nista ne cujem". PROMJENA POZE Tip veli curi - Ajmo veceras promjenit pozu! A ona ce - Ajmo, ja cu gledat TV i prdit u fotelju, a ti peri sudje. NOVINE Leze Fata i Mujo goli u krevetu, Mujo cita novine i svako toliko dirne > Fatu za picku. - Ej, Mujo, pita Fata, jel ti to nesto oces? - Ma ne, kaze Mujo, samo da lakse listam novine. BASCARSIJA Pitaju turisti drota u Sarajevu: - Oprostite, molim vas, gdje je Bascarsija? - E, kaze ovaj, to bolan svako zna, de me pitaj nesto teze! Romanticna prica - Mujo, oces jednu romanticnu pricu o majci, ljubavi i psu? - Ocu! - Jebo ti pas mater! ISTRIJANKE Zasto Istrijanke najbolje puse? Zato sto su dvojezicne! SRECA U NESRECI Sta je sreca u nesreci? Kad ti zena kaze da imas najveci u komsiluku!
__________________ petak |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Re: Kratki Vicevi Dolazi cura kući i dovodi Ivicu Todorića i njegovog sina. Govori Todorić njenom ocu:Vaša kćer je trudna s mojim sinom,a budući da smo katolici ne želimo pobačaj.Iz poznatih razloga ne pristajemo na brak ,ali ćemo priznati dijete. Ako bude muško dobit će od mene 1 000 000 eura,a ako bude žensko 500 000. A šta ako bude imala spontani,upita majka? Jebat će je ponovo odgovara otac. nije kratak ali je meni dobar.
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 63
![]() | Sjede 2 oženjena muškarca navečer u kafiću i kaže jedan ćemo li i dalje gledat ovo što ne možemo j...t ili idemo kući j...t ono šta ne mozemo gledat.2 pedera u stanu igraju se žmurke,i kaže jedan:ako me nađes dat ću ti guze,a ako me ne nađeš bit ću u ormaru
__________________ NEODLUČAN SAM.A MOŽDA I NISAM? Zadnji Uredio daidza : 12-05-07 u 12:41. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Zasto su stjuardese, po pravilu, lijepe? Zato sto se avion mora dici. Kako smjestiti 5 nesvrstanih u ficu? Dva naprijed, dva nazad, a Indiru Ghandi u pepeljaru. Sto je Dekadent? Pasta za zube za one koji imaju deset zubi. A sto je Zirodent? Pasta za zube za one koji nemaju zube. Da li se i tinejdzerkama mijenja glas u doba sazrijevanja? Mijenja se - od NE do DA. "Prosli utorak zateknem punicu pred vratima, pita me moze li ostati par dana. Rekao sam da moze". "I?" "Eno je jos uvijek pred vratima..." Zasto se Crnogorci radjaju carskim rezom? - Zato sto sa foteljom ne mogu izaci prirodnim putem. Zali se prijatelj prijatelju:"Cini mi se da sam sklerotican..." "Zasto?" "Cim se udaljim 100 metara od kuce, zaboravim da sam ozenjen!" Setaju dva informaticara ulicom i pored njih prodje zgodna zena. "Vidi kakve properties ima ova" - kaze prvi. Drugi ce na to: "Zaboravi, ona je read only." ![]()
__________________ petak |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 86
![]() | Re: Kratki Vicevi Evo jedan vic! Pinokijo govori Đepetu: - Tata, pimpek mi je sav grbav i hrapav; ne uspijevam ništa da uradim sa curama. - E sine moj, kada sam te pravio nisam obratio puno pažnje na taj detalj, ali nema problema, odi u drvarnicu, uzmi brusni papir i zagladi ga. Par dana poslije, Đepeto pita Pinokija: - Onda sine, kako sada ide sa curama? - Tata, koga briga za cure dok ima brusnog papira. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:21.

ćemo li i dalje gledat ovo što ne možemo j...t ili idemo kući j...t ono šta ne mozemo gledat.

bolje zvući..