| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; hoce cigo da odradi ciganku, pa kaze: ajde bona daj malo ciganka kaže ma nemoze kaze cigo hajde dacu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #392 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Policajac: "Jel' znate da ne smijete psa voziti na prednjem sjedalu !" Vozač: "Ali to je plišani pas!!!" Policajac: "Pasmina nije bitna ..."
__________________ |
| | |
| | #394 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Tri Crnogorca na lokalnoj sahrani pitaju jedan drugoga: - A što bi ti volio da tvoji prijatelji kazu nad tvojim odrom kad umres? - Ja bih volio da kazu "bio je dobar prijatelj,suprug i otac" rece prvi. - Ja bih da kazu "bio je vjeran Bozji sluga i ucinio nesto po cemu ce ga ljudi pamtiti" - rece drugi. - Ja bih volio da kazu "Vidju ga, mrda se"- rece treci. |
| | |
| | #395 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 66
![]() | Pita baka unuka : "Sinko,kako se zove onaj njemac koji nam skriva stvari po kluci ??? - Alzeimer bako,Alzeimer !!! Hvalio se crnogorac kako mu je veliki : "U mene je ona stvar ko u macka rep"! Dojadilo to ljudima,uhvate macku,skinu crnogorcu gace i pocmu da mjere,kad ono mackov rep 29 cm a crnogorcev stojko 11 cm.Napadnu ga kako ga nije sram da tako laze a on im veli: - "A oklen ste macka mjerili ? -"Od guzice,razumije se ! -" A sto i mene ne mjeriste od guzice " ??? Zadnji Uredio fat_boy_slim : 17-04-08 u 21:02. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:04.