| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Kad ce policajac postati mudar? Kad na mudima istetovira R. dobar,ti,je,taj... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #413 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-04-08
Poruka: 60
![]() | Kojeg je sadrzaja film gdje crnogorac radi i studira ? - Naucna fantastika ! Sta se desava kad Mujo prdne u kadi punoj vode ? - TSUNAMI ! Dogovorili se Bosanci i medvjedi da igraju nogomet. Dosao Mujo sa zakasnjenjem pa vice: " Koji su nasi"?? Zadnji Uredio fat_boy_slim : 29-04-08 u 21:15. |
| | |
| | #416 (permalink) |
| V.I.P. Član | Bara pita: "Štef, kaj misliš o krizi na Kosovu?" Štef: "Jebe mi se!" Bara: "I meni, al nisem znala kak bi te pitala." Vratila se plavuša iz Amerike sa izbora za miss svijeta. Pitaju kolegice kako je prošla a ona veli: - "Ne znam, ali pisalo je u novinama da sam MISS TAKE."
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje Zadnji Uredio fat_boy_slim : 10-05-08 u 07:13. |
| | |
| | #417 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Je li bi spavala sa mnom za recimo 1 000 000 dolara?' Pa znaš, kad razmislim, bih!' 'A za pet dolara?' 'Kako se usudjuješ? Što misliš tko sam ja?' To smo već utvrdili, sad se samo cjenkamo! ![]() ![]() ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #419 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Idu Mujo i Haso gradom, kad Mujo reče: -Uh, što smrdi! -To je smog, Mujo. - Ne znam je li s mog ili s tvog, ali smrdi uzasno!!!
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #420 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,022
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi plavuša dala oglas: nisam lijepa ko Tajlanđanka, nisam plava ko Šveđanka, nisam pametna ko Amerikanka, ali pušim ko Turčin!
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« Bećarci
|
Dragi mama i tata...) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:12.