| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; šta napravi crnac kad naiđe na koricu kruha? ...otvori restoran..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #422 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: ..nA TeBi.. Godina: 18
Poruka: 818
![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Kaže recepcionar Škotu: "Imamo slobodnih soba samo s pogledom na more i te su 30 posto skuplje". A ovaj kaže: "A ako obećam da neću gledati kroz prozor?"
__________________ Čuvaj moju sliku,srce te moje moli. Jer kopija te gleda,a original voli! ![]() |
| | |
| | #424 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,236
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Učiteljica: Djeco, znate li neke životinje iz drevnih vremena? Mali Perica kaže: Mamuti! Učiteljica: Dobro, zna li još netko? Javi se Perica: Sestru ti.
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #425 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Baba i deda odlučili isprobati vijagru, i deda ulazi u spavaću sobu i kuca na vrata. Baba će : -Ma uđi, šta kucaš! A deda: Ne pita se što kucam, već čime kucam!
__________________ Čuvaj moju sliku,srce te moje moli. Jer kopija te gleda,a original voli! ![]() |
| | |
| | #428 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Bračanin kupuje kartu za utakmicu Hajduk-Dinamo i daje 30 kuna. Prodavačica: "Gospodine, karta je 60 kuna." "U redu je, ja navijam za Hajduk, gledat ću samo njih."
| | |
| | #429 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kratki Vicevi Šta se dogodi kad staviš u jednu sobu 4 emo klinaca?! - jedan umre! Zašto?! -jer nema svoj kut za plakanje ![]()
__________________ No one ever said that it would be this hard |
| | |
| | #430 (permalink) |
![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Stoji pijanac u gostioni dođe mu konobar i kaže mu: 'Znate li vi da alkohol ubije 2000 Hrvata na dan?' Pijanac: 'Baš me briga, ja sam Slovenac'.
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:15.

Pali gume a ne dušu 

dobar