| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Juri policajac Cigu i vikne: - Stani! Stani! A Cigo: - Stani ti, tebe nitko ne juri! Bio Mujica kod jarana, kad ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #441 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Nepoznata Godina: 17
Poruka: 582
![]() | Re: Kratki Vicevi Juri policajac Cigu i vikne: - Stani! Stani! A Cigo: - Stani ti, tebe nitko ne juri! Bio Mujica kod jarana, kad uveče počela jaka kiša... Kaže mu Fata: - Ma ostani spavati ovdje, gdje ćeš kisnuti... Na to će Mujica: - Dobro, samo da trknem kući po pidžamu.
__________________ ...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...kad muškarac stavi...svoju lokaciju...u zensku destinaciju... ...shvaćaš li objašnjenje?...ili želiš prezentaciju... |
| | |
| | #442 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi pita učiteljica dudu dudo koliko je jedna jabuka plus jedna jabuka kaže duda: nezna duda pita uciteljca:koliko je dvi kruške plus jedna kruška kaže duda:nezna duda pita uciteljica:dudo koliko je jedno jaje plus jedno jaje duda će:ZNA DUDA TO SU MUDA ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #444 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Nepoznata Godina: 17
Poruka: 582
![]() | Re: Kratki Vicevi dobarHvale se 3 Hercegovčića. Prvi kaže: - Moj tata ima najbolji mercedes na svijetu. Drugi kaže: - Moj tata ima najbolji kompjuter na svijetu. Treći kaže: - A moj tata je jeb'o Severinu.
__________________ ...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...kad muškarac stavi...svoju lokaciju...u zensku destinaciju... ...shvaćaš li objašnjenje?...ili želiš prezentaciju... |
| | |
| | #446 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Trci Perica kod mame da joj kaze sta je vidio: -"Mama, mama znas sta radi tata sa susjedom?" -"Sta?", pita mama -"Pa ona kleci ispred njega, a on joj gura ono u usta..." kaze perica uzbudjeno -"Dobro Perice veceras na slavlju ces to lijepo svim gostima da kazes," podmuklo ce mama. Na slavlju stane Perica u sredinu sobe i vikne: -"Slusajte svi, moram da vam kazem sto sam video danas. Video sam tatu kako susjedi stavlja ono.. mama kako se zove ono sto ti uvjek postar stavlja u usta?" ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #447 (permalink) |
| Dr.sc. foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Koja je razlika izmedju papagaja? Papagaji ima dva krila, a osobito ono desno! Zasto kod smrtne kazne eutanazijom - igla mora biti sterilna?! Nocu je hladnije nego vani! i zašto su kamikaze nosile kacige i tko je brzi ili zec Koja je razlika izmedu vrapca?
__________________ Snjesko Bijelic Banned ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tko ga je bannao |
| | |
| | #448 (permalink) |
| Banned | Re: Kratki Vicevi Došla plavuša u urarsku radnju. - "Sat mi više ne ide, molim vas promjenite mu baterije." Urar: - "Ali gospođice, ovaj sat je mehanički i nema baterije. On ide na navijanje." Plavuša: - "O, hvala što ste mi rakli. Hrvatska!!! Hrvatska!!! Hrvatska!!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 2 (1 članova i 1 gosta) | |
| Znidy |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:55.

...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...

jedan crnjak na naš račun
tko ga je bannao