| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; kako ćeš znati da koja zlatna ribica je muško a koja žensko? Daš ima malo hrane i ako je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #451 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 790
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi kako ćeš znati da koja zlatna ribica je muško a koja žensko? Daš ima malo hrane i ako je pojeO onda je muško, a ako je pojeLA onda je žensko.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #452 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,311
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Hvalisanje Hvale se 3 Hercegovčića. Prvi kaže: - Moj tata ima najbolji mercedes na svijetu. Drugi kaže: - Moj tata ima najbolji kompjuter na svijetu. Treći kaže: - A moj tata je jeb'o Severinu.
__________________ petak |
| | |
| | #457 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Pišaju dva crnca kad dolazi djedica na čijoj njivi pišaju i kaže -momci jeste li vi sa televizije? -nismo djede-kaže jedan od njih. -Ajde onda kupite te kablove i marš odavde!!!
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #458 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Nepoznata Godina: 17
Poruka: 582
![]() | Re: Kratki Vicevi ![]()
__________________ ...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...kad muškarac stavi...svoju lokaciju...u zensku destinaciju... ...shvaćaš li objašnjenje?...ili želiš prezentaciju... |
| | |
| | #460 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Kratki Vicevi Pita inspekcija radnika u crnogorskoj fabrici: Koliko ljudi ovde radi? Sa šefom - deset. A bez šefa? A, bogami, bez šefa - niko!
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:14.

...SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem...