| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Tata, kad si otišao, mamu je posjetio neki ekolog. - A kako znaš da je ekolog? - Pa pitao ju je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #465 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kratki Vicevi meni je ovaj genijalan ; Disleksičar upada u banku, i vikne : zrak u ruke!! Pljačka vam materina, ovo je pi*ka!!! ![]() ![]()
__________________ Are you rich? I'm single! I may not be totally perfect - but some parts of me are excellent. Batistuta Gabriele - za tebe je Olić Pele ! |
| | |
| | #466 (permalink) |
| nick kombinira | Re: Kratki Vicevi evo jedan crnjak, neznam dali svi volite crnjake, meni je ovaj presmiješan ![]() Dodje Hitler Zidovima: Ajde mi pjevajte ! 1. Zidov : Ja sam mali Zidov !!! 2. Zidov : Ja sam mali Zidov !!! Hitler : Hans, dodaj malo ritma !!! Hans : Ratatatatatatatatatata...... |
| | |
| | #469 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: ..nA TeBi.. Godina: 18
Poruka: 818
![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi jest sabane presmijesno ![]() Kako se zagrijavaju slovenski nogometaši??? Krugom oko Slovenije
__________________ Čuvaj moju sliku,srce te moje moli. Jer kopija te gleda,a original voli! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:05.

il možda nije smešno