| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Citat: Pravi autor: Ive_ri Vrati se Crnogorac sa poslovnog puta, ugleda ženu s drugim čovekom u krevetu i vikne: A ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #474 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi probudi se klinac usred noći i dođe u kuhinju i vidi nekog mlađeg muškarca i pita ga: -jesi ti novi baby sitter? -ne, ja sam novi mother fucker ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #475 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,935
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi pita mujo hasu: -koliko je 2 minus 1 minus 1? -ne znam. -kako ne znaš? imaš 2 jaja i jedno daš meni a drugo fati. i što ti ostane? -ostane mi kita ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #477 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Kratki Vicevi Picka slici na 4 drzave: V. Britanija jer je stalno vlazna, Njemacka jer je bila podijeljena na 2 dijela, Rusija jer stalno krvari i SAD jer stalno trazi neki kurac 3 osnovne razlike izmedju aviona i penisa: - kad se dize, avion je sve manji - na avion moze sjesti vise osoba - ajde popusi avion ako mozes Zena je najprostiji TV aparat: Gore ima dva dugmeta,dole ekran a iza zvucnik. Jednom mjesecno ide program u boji a ako program kasni neko je jebo aparat
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life Zadnji Uredio draž : 22-07-08 u 12:42. |
| | |
| | #478 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-07-08
Poruka: 3
![]() | koji je crnogorski rekord na 100m?-38 metara ![]() ![]() koja je razlika između isusa na križu i isusa na slici? -za sliku treba samo 1 brukva ![]() ![]() ![]() visi isus na križu i zove ivana..njemu strazari odrežu ruke.. zove ga isus drugi dan..a ovi odrežu noge.. zove ga isus treci dan..a ivan njemu: nemogu se kretati..ajde reci odavda isus: ivane vidin ti kucu odavde ![]() Zadnji Uredio daidza : 24-07-08 u 14:57. |
| | |
| | #479 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kratki Vicevi objasnjenje: u srbiji za stijepana kažu stevan, skraćeno stevo ili steva ako ga zovu. kao ono Steva, (e je duže malo). Pozovi Stevu na ručak. kako počinje biblija za homoseksualce? i stvori bog adama i stevu ![]()
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #480 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: ..nA TeBi.. Godina: 18
Poruka: 818
![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Ide Fata ispred Hase i naiđu oni na Muju. Kaže Mujo: 'Haso, nije dobro po Kuranu da žena ide ispred muža.' Odgovara Haso: 'Nije po Kuranu, ali jest po minskom polju.'
__________________ Čuvaj moju sliku,srce te moje moli. Jer kopija te gleda,a original voli! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:13.

If you want to be a Hippie, put a Flower on your Pipi.
koji je crnogorski rekord na 100m?