| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #482 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Kratki Vicevi Ruža kaže maslačku : Trudna sam! Maslačak: -Kako znaš?!? Ruža: -Pa kasni mi fotosinteza! ![]()
__________________ In God we trust; all others must pay cash. ![]() And now, for something completely different:Mama ti je hrčak a tata ti smrdi po bazgi ! |
| | |
| | #483 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Kratki Vicevi e ovo je dobro, fakultetski vic, samo mislim da si pogrešio. Fotosimbioza a ne fotosinteza. Fotosinteza je u foto studiu kod izrade fotografije, a fotosimbioza je parenje biljaka.
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. |
| | |
| | #485 (permalink) | |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 863
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Citat:
malo oprišnije: Fotosinteza - Wikipedija no dosta OT. evo danas iz 24 sata: na sprovodu padne vijenac s lijesa, dodje neki stariji tip, podigne ga, a netko ga pita: - Kaj je Štefek, si uhvatil buket?
__________________ aj rest maj kejs | |
| | |
| | #486 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi kaže peder plavušan svom ljubavniku: -ej maco mislim da sam trudan. -kako to misliš zlato? -pa eto kasni mi stolica već tjedan dana ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #487 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Kratki Vicevi Citat:
![]() romantika= u kadi dva leže i jedan prdi a drugi ljubi mjehuriće
__________________ ošo sam iz bosne al bosna nije iz mene. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« Prevedeno na Hrvatski
|
vicevi »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:27.

In God we trust; all others must pay cash.