| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Vicevi i Smiješni Tekstovi Raspravljate o temi Kratki Vicevi u Humor forumu; Dođe mali Van Damme doma u suzama i kaže plačući : Tata dobio sam batina... Van Damme zasuče rukave i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #73 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,332
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Razvode se Cigo i Ciganka. Nakon parnice kojom im je brak razveden, pita Cigo suca: - Je li gos'n sudija, a jesmo mi i dalje brat i sestra? ![]()
__________________ |
| | |
| | #75 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kratki Vicevi Sjede narkomani na stepenicama nekog trga i fiksaju se. Odnekud naiđe neka baba i pita ih: - "Šta to radite djeco?" - "Evo fiksamo se", odgovaraju oni. - "Neka, neka djeco, samo nemojte sjediti na hladnom betonu."
__________________ "Šta ću kad me takvog napravio babo od malena ja i pamet slažemo se slabo " |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-07-07 Lokacija: dubrovnik
Poruka: 168
![]() | Vatrogasni aparat Otišla plavuša u sexy-shop da kupi vibrator. Uđe unutra i kaže: - Dobar dan. - Dobar dan. Kako vam mogu pomoći? - upita prodavač. - Pa, znate, ovaj, ja bih htjela vibratore malo pogledati. - Samo izvolite, poredani su na zidu. - Vauuuu, ja bih onaj crveni ako može- kaže plavuša. - Gospođo, od vatrogasnog aparata pa nadesno - odgovori joj prodavač. Pita učiteljica Ivicu: - Ivice, reci mi jednu slučajnost. - Moji mama i tata su se vjenčali isti dan. Igraju dva luđaka nogomet pred ludnicom. Nakon nekog vremena kaže jedan drugom: - Završilo je prvo poluvrijeme, ajde, sad ti budi lopta. Zadnji Uredio daidza : 28-07-07 u 21:19. |
| | |
![]() |
| Tagovi: vicevi |
« vicevi
|
- »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.

"
bosna ima jedno jaje a bosanac dvije